Όλοι μιλάνε για τους Fixers και ο βασικός λόγος είναι πως μας φτιάχνουν τη διάθεση!
Inside Stories

Όλοι μιλάνε για τους Fixers και ο βασικός λόγος είναι πως μας φτιάχνουν τη διάθεση!

Όσοι δεν χορταίνουμε να απολαμβάνουμε ατελείωτες περιηγήσεις στο αστικό τοπίο, κατά κάποιον τρόπο είμαστε οι εκλεκτοί, οι τυχεροί που θα ανακαλύψουμε πρώτοι από όλους κάποιο καινούργιο μαγαζί, το οποίο λίγους μήνες αργότερα θα εξελιχθεί σε talk of the town στέκι και θα το βλέπουμε παντού στα social media.

Και αν υπάρχει κάτι που μας κάνει περήφανους για αυτή την – μπορεί, κατά τα άλλα, ασήμαντη πρωτιά – δεν είναι το γεγονός πως βρεθήκαμε στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή, δηλαδή πριν το ξετρυπώσουν όλοι οι υπόλοιποι, αλλά στο ότι εμείς είμαστε εκείνοι που αναλαμβάνουμε να διαδώσουμε την είδηση πως υπάρχει ένα νέο μαγαζί, από το οποίο αξίζει να περάσεις το συντομότερο!

Για να διαπιστώσουμε, λοιπόν, αν ένα μαγαζί θα μετατραπεί αργά ή γρήγορα στο απόλυτο στέκι μίας περιοχής, αρκεί να σκεφτούμε πώς μας κάνει να νιώθουμε. Και όταν μπαίνουμε σε ένα μαγαζί που νιώθουμε σαν στο σπίτι μας, τότε πολύ σύντομα όλοι θα μιλάνε για αυτό. Μην σου κάνει εντύπωση, λοιπόν, που το τελευταίο διάστημα ακούς όλο και πιο τακτικά το όνομα Fixers, διότι πρόκειται για μια νέα ομάδα και τη νέα, all day προσθήκη στον ετερόκλιτο, γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας, μία αναγκαία foodie στάση στην οδό Βρυάξιδος στο Παγκράτι για refuel ή relax, η οποία υπόσχεται πως θα φιξάρει καθημερινά τη μέρα και τη διάθεσή σου, με τον πιο απολαυστικό τρόπο!

Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved