
Πρωτεΐνη σόγιας: Γιατί μειώνει τη χοληστερίνη
Οι καρδιοπάθειες αποτελούν κύρια αιτία θανάτου και οι ερευνητές αναζητούν τρόπους για να μειώσουν τον αριθμό των ανθρώπων που πεθαίνουν από αυτές.
Η υψηλή χοληστερόλη αποτελεί βασικό παράγοντα κινδύνου για τις καρδιακές παθήσεις και η εύρεση τρόπων αντιμετώπισής της είναι κρίσιμη.
Προηγούμενες μελέτες έχουν δείξει ότι η κατανάλωση σόγιας μπορεί να μειώσει τα επίπεδα της LDL ή κακής χοληστερόλης έως και 4%.
Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ