Νιώσαμε την αλλαγή στο πιο urban party της χρονιάς
Inside Stories

Νιώσαμε την αλλαγή στο πιο urban party της χρονιάς

To 2023 ξεκίνησε με ένα event που μας έκανε «να νιώσουμε τη στιγμή, να νιώσουμε ελεύθεροι» και μας αποκάλυψε τη νέα εμπειρία θερμαινόμενου καπνού που προσφέρει το νέο PULZE 2.0.

O Ρωμαίος Αυτοκράτορας Μάρκος Αυρήλιος (121-180 μ.Χ.) είχε πει πως «όλοι φοβούνται την αλλαγή. Αλλά τι μπορεί να γίνει χωρίς αυτήν»; «Τίποτα», είναι η απάντηση με μία μικρή υποσημείωση: δεν είναι όλες οι αλλαγές τρομακτικές. Υπάρχουν και κάποιες που βελτιώνουν την καθημερινότητα σου, αναβαθμίζουν τις στιγμές σου, σε κάνουν να νιώθεις ελεύθερη, να βρίσκεις τον εαυτό σου μέσα στην κάθε σου διαφορετική ημέρα, να έχεις τον έλεγχο στα χέρια σου. Μια τέτοια αλλαγή μας αποκαλύφθηκε την Τρίτη 31/1, στο 48 Urban Garden μέσα από ένα party που μας έφερε πιο κοντά στη νέα εμπειρία PULZE 2.0.

Υπό τους ήχους των αγαπημένων hits των Prestige, «Τώρα αρχίζω να ζω», «Τόσα σ’ αγαπώ» και «Κοντά σου» και με ένα από τα τρία custom κοκτέιλ, που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για το event, θαύμασα μέσα στα podiums που είχαν στηθεί στον χώρο τις νέες συσκευές PULZE 2.0. To cocktail μου, μάλιστα, είχε το χρώμα και το όνομα μίας από αυτές (Deep Teal) και περιείχε Vodka, Blue Curacao, Prosecco και Pink grapefruit soda. Μέσα σε ένα happy crowd γεμάτο από δημοσιογράφους, influencers και συνεργάτες της Imperial Brands έγινε η αποκάλυψη του πιο «fresh & cool» αποκαλυπτήριου video. Με λέιζερ να δίνουν μια hi tech αίσθηση στον χώρο και με τη χρήση εντυπωσιακού led φωτισμού και καπνών αποκαλύφθηκε και η νέα συσκευή PULZE 2.0 σε 3 νέα χρώματα, Rich Copper, Midnight Mocha και Deep Teal, όσα δηλαδή και τα custom cocktails του party.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved