Γλυκοζυλιωμένη αιμοσφαιρίνη: Ο ρόλος της στην υγεία της καρδιάς
Όταν εξετάζουμε την καρδιαγγειακή μας υγεία, το πρώτο πράγμα που μετράμε είναι η χοληστερίνη.
Εξίσου σημαντική ωστόσο, είναι η γλυκοζυλιωμένη αιμοσφαιρίνη.
Η ζάχαρη είναι για την καρδιά σας εξίσου κακή με τη χοληστερόλη, αν όχι χειρότερη, λέει ο Δρ. Daniel Lodge, θωρακοχειρουργός στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια.
Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ