Εκπαιδευτήρια Δούκα: Ένα χαρούμενο, δίγλωσσο Νηπιαγωγείο με «σφραγίδα» ΟΗΕ
Inside Stories

Εκπαιδευτήρια Δούκα: Ένα χαρούμενο, δίγλωσσο Νηπιαγωγείο με «σφραγίδα» ΟΗΕ

Στόχος κάθε γονιού, που ονειρεύεται το καλύτερο για το παιδί του.

Στόχος κάθε γονιού, που ονειρεύεται το καλύτερο για το παιδί του, είναι να του προσφέρει όλα τα εφόδια που χρειάζεται ώστε να αναπτύξει τους γνωστικούς και συναισθηματικούς του ορίζοντες, από τα πρώτα κιόλας χρόνια της σχολικής του ζωής. Διότι, στην ηλικία των 4-6 ετών, τα παιδιά του Νηπιαγωγείου, έχουν την ευκαιρία να εξελιχθούν, να ωριμάσουν, να κοινωνικοποιηθούν και να θέσουν τις βάσεις για μία σωστή σχολική σταδιοδρομία.

Φυσικά, καθοριστικής σημασίας είναι η επιλογή του σχολείου, που θα προσφέρει στα παιδιά όλα όσα χρειάζονται για την ομαλή προσαρμογή τους στον «έξω» κόσμο. Χάρη, λοιπόν, σε ένα καινοτόμο και πρωτοποριακό πρόγραμμα, τα παιδιά στο Προνήπιο και το Νηπιαγωγείο των Εκπαιδευτηρίων Δούκα προετοιμάζονται να γίνουν παγκόσμιοι πολίτες σε έναν βιώσιμο κόσμο, με ικανότητες 21ου αιώνα, γνώσεις, δεξιότητες και αξίες.

Μέσα σε έναν καταπράσινο κήπο, με οδηγό το παιχνίδι, τη χαρά και την ασφάλεια, τα παιδιά μαθαίνουν αβίαστα, καθώς εισάγονται στη διαδικασία της μάθησης σταδιακά και με τον πιο ομαλό τρόπο, αποκτώντας γνωστικά, κοινωνικά και συναισθηματικά εφόδια με σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους, εξελίσσοντας τις κλίσεις τους και διαμορφώνοντας την προσωπικότητά τους.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved