Εμμηνόπαυση και θηλυκότητα πηγαίνουν μαζί -και θα στο αποδείξουμε!
Inside Stories

Εμμηνόπαυση και θηλυκότητα πηγαίνουν μαζί -και θα στο αποδείξουμε!

Απαντήσεις γύρω από την εμμηνόπαυση, αλλά και τα must have προϊόντα περιποίησης για μία γυναίκα που διανύει τώρα την εμμηνόπαυση ή βρίσκεται στη µετά εµµηνόπαυση.

Υπάρχουν κάποια ορόσημα στη ζωή μιας γυναίκας και ένα από αυτά, είναι σίγουρα η εμμηνόπαυση. Σε άλλες συμβαίνει πολύ πιο νωρίς, κάποιες την υποδέχονται «στην ώρα της», ενώ για μερικές γυναίκες αργεί πολύ να κάνει την εμφάνισή της.

Το σίγουρο είναι όμως, ότι δεν υπάρχει κάτι που πρέπει να σε ανησυχεί γύρω από την εμμηνόπαυση. Αντιθέτως, πρόκειται για ένα απολύτως φυσικό γεγονός που μάλιστα, έχει και αυτό τη δική του ομορφιά. Και επειδή τα πάντα είναι θέμα προοπτικής, αρκεί να δεις την εμμηνόπαυση, ακριβώς για αυτό που είναι, δηλαδή ένα νέο, όμορφο «κεφάλαιο» στη ζωής σου.

Ας περάσουμε όμως σε κάτι που πιθανότατα έχεις ακούσει και ίσως σε απασχολεί αρκετά σχετικά με την εμμηνόπαυση: Τις αλλαγές που μπορεί να συμβούν όχι μόνο στη διάθεση και το σώμα σου, αλλά και στην επιδερμίδα σου. Και για αυτό το θέμα, λοιπόν, δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Διότι κάνοντας τις κατάλληλες επιλογές για το νεσεσέρ σου, θα κάνεις τον χρόνο σύμμαχο της θηλυκότητάς σου.

Ας δούμε, λοιπόν, μερικές σημαντικές ερωτήσεις και απαντήσεις γύρω από την εμμηνόπαυση, αλλά και τα must have προϊόντα περιποίησης για μία γυναίκα που διανύει τώρα την εμμηνόπαυση ή βρίσκεται στη µετά εµµηνόπαυση.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved