Εσύ φροντίζεις την καθαριότητα του σπιτιού σου και η Klinex την κοινωνία μας και το περιβάλλον
Inside Stories

Εσύ φροντίζεις την καθαριότητα του σπιτιού σου και η Klinex την κοινωνία μας και το περιβάλλον

Το σχολείο είναι ο τόπος που εκκολάπτονται οι αυριανοί πολίτες και έχει ιδιαίτερη αξία εκεί οι μαθητές όχι μόνο να μαθαίνουν για την αξία της υγιεινής και της καθαριότητας, αλλά και να ζουν υπό αυτές τις συνθήκες.

Καθαριότητα στο σπίτι σημαίνει Klinex και είναι απολύτως βέβαιο πως αυτό σου έμαθαν η γιαγιά σου και η μαμά σου. Διότι, η Klinex είναι η μάρκα που είναι απολύτως ταυτισμένη με την ασφάλεια, την υγιεινή και την καθαριότητα, είναι η μάρκα που σημαίνει «εγγύηση» καθαρού περιβάλλοντος στον χώρο σου.

Μετρώντας παρουσία 70 ετών στην Ελλάδα, η Klinex είναι πλέον οδηγός και πρωτοπόρος στη στροφή προς τη βιωσιμότητα, καθώς έχει αναλάβει επίσης τόσο την προστασία του περιβάλλοντος όσο και τη δημιουργία μιας ευσυνείδητης νέας γενιάς, με πράξεις εντός του σχολικού περιβάλλοντος.

Η Klinex άλλωστε δρα πάντα με κύριο γνώμονα τη φροντίδα στο περιβάλλον και τη στήριξη στον άνθρωπο και, συνολικά, στην κοινωνία και δεσμεύεται διαχρονικά στην παραγωγή αποτελεσματικών προϊόντων που διατηρούν τους χώρους που μοιραζόμαστε ασφαλείς και υγιεινά καθαρούς – κι αυτή είναι μια δέσμευση πραγματικά αδιαπραγμάτευτη. Παράλληλα, είναι και η βάση πάνω στην οποία αναπτύσσονται δράσεις και πρωτοβουλίες που έχουν σκοπό να κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο και το μέλλον του πλανήτη μας πιο ελπιδοφόρο.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved