Δεν είναι όλα τα αντηλιακά ίδια: Έτσι θα επιλέξεις το σωστό για τις ανάγκες σου
Inside Stories

Δεν είναι όλα τα αντηλιακά ίδια: Έτσι θα επιλέξεις το σωστό για τις ανάγκες σου

Προστασία και κάλυψη, ματ αποτέλεσμα, πρόληψη και αντιγήρανση… Η σειρά αντηλιακής προστασίας NIVEA SUN μπορεί να ανταποκριθεί κάθε ανάγκη και είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να καταλάβεις ποιες ακριβώς είναι αυτές οι ανάγκες, καθώς και ποιο NIVEA SUN αντηλιακό τις καλύπτει.

Με τον καιρό να ζεσταίνει ολοένα και περισσότερο, το αντηλιακό ανεβαίνει πιο ψηλά στη λίστα με τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε καθημερινά. Αν μας ρωτάς, το αντηλιακό θα έπρεπε να βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας του skincare καλοκαίρι ΚΑΙ χειμώνα, αλλά δεν θα μιλήσουμε –ξανά- για αυτό σήμερα. Σήμερα είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις το σωστό αντηλιακό για τις δικές σου ανάγκες γιατί, σε περίπτωση που δεν το ήξερες, η επιλογή του σωστού αντηλιακού είναι πάρα πολύ σημαντική για την υγεία της επιδερμίδας σου. Θα σου εξηγήσουμε με τη βοήθεια της ολοκληρωμένης σειράς αντηλιακών NIVEA SUN.

Picture10.jpg

Όπως δεν έχουμε όλες τον ίδιο τύπο επιδερμίδας, ούτε και το ίδιο lifestyle, έτσι και τα αντηλιακά, στο σύνολό τους, δεν απευθύνονται σε όλες μας. Κάποιες έχουμε λιπαρή επιδερμίδα και κάποιες άλλες ξηρή. Κάποιες χρειαζόμαστε προστασία από τις πανάδες και κάποιες άλλες από την πρόωρη γήρανση. Επιπλέον, κάποιες πηγαίνουμε στο γραφείο καθημερινά και φοράμε μακιγιάζ, ενώ άλλες πηγαίνουν για γυμναστική τα πρωινά. Όπως αντιλαμβάνεσαι, όλοι αυτοί οι διαφορετικοί τύποι γυναίκας, δεν μπορούν να φορούν το ίδιο αντηλιακό. Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν, ότι δεν γίνεται απλά να αγοράζεις όποιο αντηλιακό βρεθεί μπροστά σου, χωρίς να μελετήσεις το αν είναι κατάλληλο για το δέρμα και τις ανάγκες σου. Πώς θα διαλέξεις επομένως το σωστό; Έχουμε και λέμε…

Αν έχεις ξηρή επιδερμίδα…

Έχεις ανάγκη από προστασία αλλά και ενυδάτωση. Ο ήλιος βλέπεις (καθώς και οι δραστηριότητες κάτω από αυτόν), αφυδατώνουν περισσότερο τα ξηρά δέρματα, επομένως δεν μπορείς να φορέσεις ένα οποιοδήποτε αντηλιακό. Θα πρέπει να αναζητήσεις μία φόρμουλα με ενυδατικά στοιχεία όπως το υαλουρονικό οξύ (συγκρατεί ως και 1000 φορές το βάρος του σε υγρασία) και έχουμε την τέλεια, με την υπογραφή της NIVEA SUN.

Picture11.png

To NIVEA SUN, UV Face Triple Protect Ultra-light Fluid SPF 50+ είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα γλυκόριζας, βιταμίνη Ε αλλά και υαλουρονικό οξύ ώστε να θρέφει σε βάθος, και να διατηρεί την επιδερμίδα σου ενυδατωμένη. Παράλληλα, σε προστατεύει από τις ακτίνες UVA και UVB, από την μπλε ακτινοβολία που εκπέμπουν οι συσκευές, αλλά και από την περιβαλλοντική ρύπανση. Η σύνθεσή του είναι ελαφριά και απορροφάται άμεσα, επομένως μπορείς να το φοράς άφοβα, χωρίς να νιώθεις ότι έχεις βάλει κάτι, ακόμα και κάτω από το μακιγιάζ σου.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved