Γιατί το Gabriel’s γαστρικό μπότοξ είναι η ιδανική τεχνική για έλεγχο βάρους και νεότητα
Inside Stories

Γιατί το Gabriel’s γαστρικό μπότοξ είναι η ιδανική τεχνική για έλεγχο βάρους και νεότητα

Για την επαναστατική τεχνική Gabriels γαστρικό μπότοξ, την οποία εφαρμόζει ο ίδιος, γράφει στο Gossip-tv.gr ο ειδικός χειρουργός Σωτήρης Γαβριήλ

Το Gabriels γαστρικό μπότοξ είναι μια επαναστατική τεχνική η οποία είναι κατάλληλη για ανθρώπους που έχουν παραπάνω κιλά σε μόνιμη βάση είτε για ανθρώπους που πήραν ευκαιριακά αρκετά κιλά για διάφορους λόγους (καθιστική ζωή, εγκυμοσύνη, κλιμακτήριος κτλ).

Το Gabriels γαστρικό μπότοξ γίνεται με γαστροσκόπηση. Με την τεχνική αυτή γίνεται έγχυση (botox) στα σωστά σημεία, περιορίζοντας την ποσότητα της τροφής για περίπου 5-6 μήνες. Έτσι το άτομο που υποβάλλεται στο μπότοξ πεινά λιγότερο και μπορεί να ελέγξει το είδος και την ποσότητα της τροφής που καταναλώνει. Παράλληλα θα πρέπει να ακολουθήσει κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή (λιραγλουτίδη), η οποία ελέγχει τις ορμόνες του πεπτικού, βελτιώνει την αντίσταση στην ινσουλίνη και αυξάνει τις καύσεις και τον μεταβολισμό.

Picture3.jpg

Το Gabriels γαστρικό μπότοξ είναι λοιπόν μια μεγάλη βοήθεια για τους υπέρβαρους ανθρώπους, προκειμένου να χάσουν κιλά και να τους δοθεί η ευκαιρία, αλλάζοντας τρόπο ζωής να ελέγξουν σε μόνιμη βάση το σωματικό τους βάρος.

Έχοντας κάνει χιλιάδες γαστρικά μπότοξ τα τελευταία χρόνια, είμαι σε θέση να σας διαβεβαιώσω ότι το Gabriels γαστρικό μπότοξ είναι αποτελεσματικό, εντελώς ακίνδυνο (δεν έχει επιπλοκές) και ανώδυνο.

Το Gabriels γαστρικό μπότοξ δεν είναι χειρουργική επέμβαση, δεν χρειάζεται νοσηλεία και μπορεί το άτομο την ίδια μέρα να επανέλθει στη δουλειά και τις δραστηριότητές του.

Η τεχνική αυτή εντάσσεται στις αισθητικές επεμβάσεις και τις επεμβάσεις νεότητας γιατί κάνει τους ανθρώπους να φαίνονται αδυνατισμένοι, πιο υγιείς και νεότεροι. Σημαντικό είναι οι άνθρωποι να αλλάξουν τρόπος ζωής δηλαδή να βελτιώσουν τις διατροφικές τους συνήθειες και να βάλουν την άσκηση στην καθημερινότητά τους. Πρέπει δηλαδή να αγαπήσουν τον εαυτό τους και να ασχοληθούν μαζί του.

Picture4.jpg

Σωτήρης Γαβριήλ, ειδικός χειρουργός

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ιατρού www.sgavriil.gr ή να επικοινωνήσετε μέσω social media (Facebook: Σωτήρης Γαβριήλ / Instagram: Dr.S.Gabriel) ή τηλεφωνικά και να κλείσετε το ραντεβού σας, για να αξιολογήσει ο ιατρός την περίπτωση σας και να λύσετε όλες τις απορίες σας.

Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα αξιολόγησης της κάθε περίπτωσης μέσω e-mail με τη συμπλήρωση ερωτηματολογίου που θα βρείτε στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας καθώς και η δυνατότητα
online ιατρείου.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Ιατρείο
Ζαλοκώστα 4, Σύνταγμα
Τηλ: 210 3600414, 6932406019

Κλινική DOCTORS’ HOSPITAL

Πατησίων & Κεφαλληνίας 26, Αθήνα
Τηλ: 210 8807105, 210 8807155, 6982120018 (γραμματέας: Σαντή Μαίρη)

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved