Premier League: Το ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τσέλσι από το Pamestoixima.gr
Inside Stories

Premier League: Το ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τσέλσι από το Pamestoixima.gr

  • Τώρα το νέο Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με μια σούπερ διπλή προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση!

Στο Old Trafford στρέφεται σήμερα το ενδιαφέρον. Στις 22:00 γίνεται η σέντρα στο ντέρμπι της Premier League ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τσέλσι και το Pamestoixima.gr προσφέρει την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις»* έως την έναρξή του.

Έναν βαθμό χρειάζεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να «σφραγίσει» το εισιτήριο για το Champions League. Η Τσέλσι θα παίξει για το γόητρο αφού έχει μείνει εδώ και καιρό εκτός Ευρώπης.

Δύο αγώνες απόψε στη La Liga

Σήμερα ολοκληρώνεται και η 26η αγωνιστική της La Liga με 2 δυνατά παιχνίδια. Στις 20:30 η Μαγιόρκα αντιμετωπίζει την Βαλένθια και στις 22:30 παίζουν η Οσασούνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Η Μαγιόρκα δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, ενώ η Βαλένθια θέλει να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Η Οσασούνα και η Αθλέτικ Μπιλμπάο διεκδικούν το εισιτήριο για το Conference League με τη φιλοξενούμενη να έχει 3 βαθμούς περισσότερους.

Πολλές στοιχηματικές επιλογές προσφέρει το Pamestoixima.gr για τα παιχνίδια της Premier League και της La Liga τόσο πριν από την έναρξη όσο και κατά τη διάρκειά τους.

Ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ. Με τις αποδόσεις που ήθελες, πλούσιο πρόγραμμα live streaming και άφθονες στοιχηματικές επιλογές για όλους τους αγώνες.

Το παιχνίδι σου γίνεται πιο γρήγορο, πιο απλό, πιο σύγχρονο και πιο προσωποποιημένο από ποτέ.

Τώρα το νέο Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με μια σούπερ διπλή προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved