Baptism season: Ο Ιούνιος είναι η εποχή των βαφτίσεων και βρήκαμε τα 5 δώρα που θα προτιμήσεις
Inside Stories

Baptism season: Ο Ιούνιος είναι η εποχή των βαφτίσεων και βρήκαμε τα 5 δώρα που θα προτιμήσεις

Ποια είναι τα δώρα που ενθουσιάζουν ένα μωρό και κάνουν εντύπωση στη μαμά.

Πέρυσι τέτοιες μέρες, προετοιμαζόμουν πυρετωδώς για τη βάφτιση του μικρού μου. Είχαμε συμφωνήσει με τον σύζυγο πως θα εξυπηρετούσε το μυστήριο να πραγματοποιηθεί το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου, ώστε να μην συμπέσει με τα σχέδια των φίλων μας για κάποιο τριήμερο εκτός Αθηνών ή με τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Επιπλέον, θέλαμε να είμαστε σίγουροι πως ο καιρός θα ήταν «σύμμαχός» μας και πως η ζέστη δεν θα ήταν αφόρητη.

Πράγματι, η βάφτιση κύλησε «ρολόι» και επιστρέφοντάς στο σπίτι το απόγευμα, ανοίξαμε τα δώρα του μωρού. Οι περισσότεροι είχαν φέρει ρούχα και ομολογώ πως αναρωτήθηκα, πότε θα προλάβαινε το μωρό να φορέσει όλα αυτά τα συνολάκια, μέσα σε ένα καλοκαίρι, καθώς μεγαλώνει με τόσο γρήγορους ρυθμούς. Επιπλέον, καθώς ήδη είχε αρχίσει η καλοκαιρινή σεζόν, είχα φροντίσει να εφοδιάσω την ντουλάπα του με όλα τα απαραίτητα.

Ήταν βέβαιο πως πλέον έπρεπε να ασχοληθώ με ένα πολύπλοκο task, που δεν ήταν άλλο από τις αλλαγές και τις επιστροφές όλων αυτών των ρούχων…

Φυσικά, δεν ήταν όλα τα δώρα που πήραμε ρούχα και τελικά δύο από αυτά πραγματικά, τα ξεχώρισα και δικαιώθηκα: Διότι, μέχρι σήμερα ασχολείται με αυτά ενθουσιασμένος, ενώ ήδη έχει περάσει μαζί τους ατελείωτες ώρες δημιουργικής και εκπαιδευτικής απασχόλησης.

Αν αναρωτιέσαι, λοιπόν, ποια είναι τα δώρα που ενθουσιάζουν ένα μωρό και κάνουν εντύπωση στη μαμά, να ξέρεις πως θα τα βρεις στην καινούργια συλλογή της Fisher-Price®. Σε κάθε περίπτωση, παρακάτω σου παρουσιάζω πέντε προτάσεις πρωτότυπων, εκπαιδευτικών παιχνιδιών που αξίζουν όντως την προσοχή σου, ειδικά αν προβληματίζεσαι σχετικά με το δώρο που θα διαλέξεις για την επόμενη βάφτιση που είσαι καλεσμένη.

#1 Παιχνίδια που ενισχύουν την κινητική και τη γνωστική ανάπτυξη

fisher-price-vaftisi-13.jpg

Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια για ένα μωρό είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να εξασκήσει και να τελειοποιήσει τις κινητικές του δεξιότητες, γνωρίζοντας συγχρόνως καλύτερα τον κόσμο που το περιβάλλει.

Ακριβώς για αυτό, ένα παιχνίδι που αξίζει μία θέση στην καθημερινότητα κάθε μωρού, είναι το Εκπαιδευτικό Κινητό Τηλέφωνο 2 σε 1 της Fisher-Price®, ένα παιχνίδι που το μωρό μου δεν θέλει να αφήσει από τα χέρι του, αφού μέσα από τραγούδια, φράσεις, ήχους και φωτάκια, έρχεται σε μια πρώτη επαφή με τους αριθμούς, τα χρώματα και τα σχήματα, ενώ παρακινείται να εξασκεί τους μικρούς μύες των άκρων του.

Βέβαια, εξίσου διασκεδαστική είναι και η φορητή Εκπαιδευτική Κονσόλα Παιχνιδιού Παίζω και Μαθαίνω της Fisher-Price®, η οποία έχει κουμπιά και δύο λαβές, μαθαίνει στα παιδιά τα χρώματα και τα σχήματα, καθώς και να μετρούν από το 1 έως το 10. Και τα δύο παιχνίδια είναι εξοπλισμένα με το κουμπί «υδρόγειος», το οποίο αναπαράγει εκπαιδευτικό περιεχόμενο στα Αγγλικά.

#2 Ένα διασκεδαστικό λάπτοπ για κάθε αναπτυξιακό «σκαλοπάτι»

fisher-price-vaftisi-14.jpg

Πριν από τη βάφτιση του γιου μου, συνήθιζα και εγώ να πηγαίνω ρούχα ως δώρο στις βαφτίσεις. Ωστόσο, βλέποντας στην πράξη πόσο πιο χρήσιμο είναι και πόσο πολύ έχει αγαπήσει το μικρό μου το ρεαλιστικό Εκπαιδευτικό Λάπτοπ Παίζω και Μαθαίνω της Fisher-Price®, το οποίο δεν έχει αφήσει από τα χέρια του, εδώ και έναν χρόνο, έχω αλλάξει πλέον τακτική.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved