Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο Live της chillbox
Inside Stories

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο Live της chillbox

Το Σάββατο 27 Μαΐου το κατάστημα chillbox στο Ψυχικό πλημμύρησε με νεαρούς fan που έσπευσαν να γνωρίσουν από κοντά τη δημοφιλή Tik Toker, Mαριάννα Γαρυφαλλίδη και να γευτούν μαζί της την αγαπημένη τους γεύση frozen yogurt.

Αφορμή δεν ήταν άλλη από το 1ο Live της chillbox, το οποίο φιλοξενήθηκε στο Tik Tok account της Μαριάννας που ήδη μετρά 437.6K Followers.

Η n#1 αλυσίδα παγωμένου γιαουρτιού στην Ελλάδα χάρισε ξεχωριστές στιγμές στους μικρούς της fro-yo lovers δίνοντας την ευκαιρία σε πάνω από 150 άτομα που επισκέφθηκαν το κατάστημα chillbox να συναντήσουν από κοντά την αγαπημένη τους Content Creator και να δοκιμάσουν τους πιο απίθανους γευστικούς συνδυασμούς σε frozen yogurt και toppings.

Stay tuned για τις επόμενες ενέργειες #chillbox!

Chillbox_and_chill_blurr.jpg

Λίγα λόγια για την Chillbox

H Chillbox, είναι μια ελληνική αλυσίδα frozen yogurt και παγωτού που ξεκίνησε δυναμικά το 2012. Το μυστικό της επιτυχίας βασίζεται στο πρωτοποριακό DYI concept που επιτρέπει στον καταναλωτή να δημιουργήσει δικούς του μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς μέσα από μια μεγάλη γκάμα από λαχταριστά toppings.

Φτιαγμένο με φυσικά συστατικά το chillbox προσφέρει 4 γεύσεις παγωμένου γιαουρτιού, 27 γεύσεις παγωτού και περισσότερα από 40 topping.

Μέχρι σήμερα, η επιχείρηση απαριθμεί 40 καταστήματα Franchise σε όλη την Ελλάδα και 10 καταστήματα στο εξωτερικό

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved