Alexandros Iconomidis
Inside Stories

Adams’ Shoes : Τα πιο updated designs στις all day εμφανίσεις σας

H πιο φωτεινή εποχή του χρόνου έχει φτάσει και εμείς αναζητούμε να δημιουργήσουμε μία ολοκληρωμένη συλλογή υποδημάτων που θα μας συνοδεύει από το πρωί ως το βράδυ.

Η Adams’ Shoes είναι εδώ για να μας κάνει την επιλογή μας πιο εύκολη και πολύ διασκεδαστική!

H απόλυτη τάση του καλοκαιριού είναι σίγουρα τα clogs τα οποία έχουν επιστρέψει δυναμικά έχοντας αποκτήσει τον τίτλο των πιο κομψών και άνετων παπουτσιών της σεζόν. Η ρετρό τους αισθητική είναι πιο επίκαιρη από ποτέ και η άνεση που προσφέρουν - χωρίς να είναι ποτέ βαρετά - είναι αυτό που χρειάζεστε.

Προτιμήστε τα mid-heel slingback για τα καθημερινά σας look και ανακαλύψτε την άνεση που προσφέρουν. Φορέστε το συγκεκριμένο στιλ υποδήματος με τα τζιν παντελόνια τους - συμπεριλαμβανομένου των στενότερων αλλά και των πιο baggy γραμμών.


Στην Adams’ Shoes θα βρείτε τα πιο updated designs, τα οποία θα σας χαρίσουν άνεση και στιλ στις all day εμφανίσεις σας

H Αdam’s Shoes χαρίζει όμως και glam χαρακτήρα στις βραδινές εμφανίσεις του καλοκαιριού. Βρείτε το ιδανικό elegant ζευγάρι, συνδυάστε το κατάλληλα και κλέψτε τις εντυπώσεις

Και φυσικά στην Adam’s Shoes θα ανακαλύψτε μία πλούσια ποικιλία από τα αγαπημένα μας καθημερινά, πλατφόρμες, flat σανδάλια, πέδιλα που θα γίνουν τα απαραίτητά σας

Για περισσότερες πληροφορίες, στυλ και ιδέες…… www.adamsshoes.gr

Και μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στο facebook, το Instagram και το YouTube

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved