Vichy Liftactiv - Αντιμετωπίστε τις αλλαγές στην ώριμη επιδερμίδα σας
Inside Stories

Vichy Liftactiv - Αντιμετωπίστε τις αλλαγές στην ώριμη επιδερμίδα σας

Όλες γνωρίζετε, ότι τα οιστρογόνα είναι υπεύθυνα για τον σχηματισμό κολλαγόνου και ελαστίνης, στοιχεία που είναι απαραίτητα για να διατηρηθεί η επιδερμίδα σφριγηλή, ενυδατωμένη και δυνατή. Καθώς μεγαλώνετε όμως, τα οιστρογόνα μειώνονται, γεγονός που προκαλεί τις παρακάτω αλλαγές στην επιδερμίδα σας.

Ξηροδερμία

Καθώς τα επίπεδα των οιστρογόνων πέφτουν, το κολλαγόνο και τα θρεπτικά έλαια μειώνονται. Χωρίς αυτά τα συστατικά, η επιδερμίδα χάνει την ικανότητά της να συγκρατεί την υγρασία, και γι’ αυτό γίνεται ξηρή και αποκτά σημάδια γήρανσης (ρυτίδες, λεπτές γραμμές, κλπ).

Χαλάρωση επιδερμίδας

Η σημαντική απώλεια κολλαγόνου μειώνει την ελαστικότητα και την ανθεκτικότητα της επιδερμίδας, καθιστώντας τη επιρρεπή σε χαλάρωση. Η επιδερμίδα χάνει επίσης μέρος του λίπους της, όταν μεγαλώνετε. Η μείωση του κολλαγόνου και του λίπους επιτρέπει τη δημιουργία ρυτίδων καθώς και την χαλάρωση της επιδερμίδας, ειδικά στην περιοχή του λαιμού και της γνάθου.

Υπερμελάγχρωση & Αποχρωματισμός

Όπως ξέρετε, τα οιστρογόνα βοηθούν επίσης στον έλεγχο της μελανίνης, της χρωστικής ουσίας που σκουραίνει την επιδερμίδα. Με λιγότερα οιστρογόνα για να κρατηθεί υπό έλεγχο η επιδερμίδα, αυξάνει τη μελανίνη. Γι’ αυτό τα προβλήματα μελάγχρωσης από τις βλάβες του ήλιου (κηλίδες) γίνονται πιο εμφανή.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-1172023-74356-mm.jpg

Ακμή

Η ισορροπία των ανδρογόνων ορμονών (τεστοστερόνη) διαταράσσεται, καθώς τα οιστρογόνα μειώνονται. Αυτή η ανισορροπία μπορεί να οδηγήσει σε ορμονική ακμή. Επιπλέον ο τρόπος ζωής, η διατροφή, το στρες και η γενετική οδηγούν στην εμφάνιση της ακμής.

Μολονότι η γήρανση της επιδερμίδας είναι αναπόφευκτη, υπάρχει η σειρά Liftactiv της Vichy που είναι ειδικά σχεδιασμένη για την ώριμη επιδερμίδα και σας βοηθά να επιβραδύνετε την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και να μειώσετε τα σημάδια της γήρανσης. Με δράση συνεχούς επανόρθωσης, τα προιόντα Liftactiv μειώνουν τις ρυτίδες, ακόμα και τις βαθιές και σας χαρίζουν αποτέλεσμα lifting. Η σειρά περιλαμβάνει ενυδατικές κρέμες προσώπου ημέρας και νύχτας για κάθε τύπο επιδερμίδας με και χωρίς αντηλιακό (αντιρυτιδικές, αντιγηραντικές, συσφιγκτικές), serum προσώπου για κηλίδες και βαθιές ρυτίδες, ορούς προσώπου καθώς και αμπούλες αντιγήρανσης.

Ειδικά για την στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών και των βλεφάρων σας, η ιδανική αντιρυτιδική κρέμα ματιών Liftactiv H.A Anti-Wrinkle Firming Eye Care της Vichy διορθώνει τις ρυτίδες στο “πόδι της χήνας” και κάτω από τα μάτια και μειώνει ορατά την όψη των μαύρων κύκλων. Επίσης, λειαίνει αμέσως το περίγραμμα των ματιών σας και η επιδερμίδα σας αποκτά πιο σφριγηλή αίσθηση.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-1172023-74430-mm.jpg

Η παρακάτω ρουτίνα περιποίησης και η σωστή αντιμετώπιση των προβλημάτων της επιδερμίδας σας καθώς μεγαλώνετε, μπορεί να σας χαρίσει ένα υγιές δέρμα.

  • Πλένετε το πρόσωπό σας μ’ ένα ήπιο καθαριστικό χωρίς σαπούνι. Το σαπούνι καθαρίζει το πρόσωπό σας, αλλά μπορεί επίσης ν’ αφαιρέσει τα ευεργετικά έλαια από την επιδερμίδα σας.
  • Εφαρμόζετε μία ενυδατική κρέμα προσώπου με πεπτίδια της σειράς Liftactiv που θα βοηθήσει στη θρέψη της επιδερμίδας σας και στη βελτίωση του πάχους της. Επιπλέον, ο ορός προσώπου Liftactiv θα στοχεύσει και θα λύσει το συγκεκριμένο θέμα που αντιμετωπίζει το δικό σας πρόσωπο.
  • Χρησιμοποιήστε καθημερινά αντηλιακό ή ενυδατική κρέμα προσώπου Liftactiv με αντηλιακό γιατί μειώνει τις βλάβες από τον ήλιο και τον ερεθισμό της επιδερμίδας. Η προσθήκη καπέλων και γυαλιών ηλίου σας παρέχουν μία πρόσθετη άμυνα ενάντια στην ηλιακή ακτινοβολία.
  • Το πλύσιμο μ’ ένα καθαριστικό σαλικυλικού οξέος αφαιρεί τη λιπαρότητα και τα υπολείμματα που μπορεί να οδηγήσουν σε ακμή.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved