Markopoulo Park: Δύο νικητές στο Σύνθετο Δίδυμο κέρδισαν από 2.188 ευρώ

Εντυπωσιακή η ΑΝΔΡΟΥΣΑ (GR)

Inside Stories

Markopoulo Park: Δύο νικητές στο Σύνθετο Δίδυμο κέρδισαν από 2.188 ευρώ

Τζακ ποτ στο ΣΚΟΡ 6 στην επόμενη ιπποδρομιακή συγκέντρωση

Εξαιρετικό θέαμα, μεγάλα κέρδη και τζακ ποτ στο δημοφιλές παιχνίδι ΣΚΟΡ 6 επιφύλασσε η ιπποδρομιακή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 24 Ιουλίου, στο Markopoulo Park. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν 2 νικητές στο Σύνθετο Δίδυμο της 2ης ιπποδρομίας του ελληνικού προγράμματος που κέρδισαν από 2.188,31 ευρώ. Βρέθηκαν επίσης 8 νικήτριες στήλες στο ΣΚΟΡ 3 που κέρδισαν από 400,26 ευρώ και 146 νικήτριες στήλες στο ΣΚΟΡ 4 που κέρδισαν από 118,17 ευρώ. Τέλος, σημειώθηκε τζακ ποτ στο ΣΚΟΡ 6 του ελληνικού προγράμματος με 14.850 ευρώ να μεταφέρονται στην επόμενη συγκέντρωση.

photo2-(1).jpg

Νίκη για την ΔΟΝΑ ΠΕΓΚΥ (GR)

Νίκες για τη ΔΟΝΑ ΠΕΓΚΥ (GR) και ΔΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (GR)-Εύκολη επικράτηση για την ΑΝΔΡΟΥΣΑ (GR)-Εντυπωσιακή η ΜΑΝΙΑΝΝΑ (GR)

Δυναμικά ξεκίνησαν το χθεσινό πρόγραμμα οι Σταύλοι Ippotrust σε συνεργασία με την προπονήτρια Ειρήνη Κεράτσα και τον αναβάτη Εντιόν Τσέλα καθώς κατέκτησαν και τις 2 πρώτες ιπποδρομίες. Στην 1η ιπποδρομία η ΔΟΝΑ ΠΕΓΚΥ (GR) επικράτησε των αντιπάλων της στην απόσταση των 1.300 μέτρων με χρόνο 1.20.98. Στη 2η ιπποδρομία ήταν η σειρά του ΔΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (GR) να περάσει πρώτος τη γραμμή του τερματισμού με χρόνο 1.13.21 στα 1.200 μέτρα.

Με χαρακτηριστική ευκολία η ΑΝΔΡΟΥΣΑ (GR) νίκησε στην 3η ιπποδρομία και σημείωσε τη 2η συνεχόμενη νίκη της. Για την εκπρόσωπο του Δημήτριου Παρασκευόπουλου αυτή ήταν η 3η της συνολικά νίκη σε 8 συμμετοχές. Την 4ετή φοράδα προπονεί ο Χάρης Χαραλάμπους ενώ στη χθεσινή της επιτυχία την οδήγησε ο αναβάτης Παναγιώτης Δημητσάνης.

Εντυπωσιακή η ΜΑΝΙΑΝΝΑ (GR) στην τελευταία ιπποδρομία επικράτησε εύκολα καθώς δεν έχασε την πρωτοπορία σε κανένα σημείο της διαδρομής. Τη ΜΑΝΙΑΝΝΑ (GR) ίππευσε χθες ο αναβάτης Γιάννης Ψαραδάκης. Τόσο η νικήτρια όσο και ο 2ος της άφιξης ΠΟΕΤΙΚ ΧΟΟΥΠ (GB) είναι ιδιοκτησίας Αστέρια Racing και προπονούνται από τον Γιάννη Μυκονιάτη.

Δείτε το βίντεο από την 5η ελληνική ιπποδρομία εδώ:

Από δύο νίκες σημείωσαν οι αναβάτες Εντιόν Τσέλα και Γιάννης Ψαραδάκης ενώ μια νίκη σημείωσε και ο Παναγιώτης Δημητσάνης. Από πλευράς προπονητών δύο νίκες πέτυχαν οι Ειρήνη Κεράτσα και Γιάννης Μυκονιάτης ενώ μια νίκη έγραψε και ο Χάρης Χαραλάμπους.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved