Δυσανεξία στη γλουτένη: Συμπτώματα & κατάλληλη διατροφή
Inside Stories

Δυσανεξία στη γλουτένη: Συμπτώματα & κατάλληλη διατροφή

Η γλουτένη είναι πρωτεΐνη που περιέχεται στο σιτάρι, στο κριθάρι, στη σίκαλη και σε μικρότερο βαθμό στη βρόμη.

Η κοιλιοκάκη είναι μία από τις συνηθέστερες, συνδεδεμένες γενετικά, ασθένειες του λεπτού εντέρου στην Ευρώπη, η οποία προκαλείται από δυσανεξία στη γλουτένη.

Πρόκειται για μία εφ’ όρου ζωής πάθηση, με πιθανές επιδράσεις σε ολόκληρο το σώμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved