Διασκεδαστικά διλήμματα με τον Άγγελο Μπασινά στο ΟΠΑΠ Game Time
Inside Stories

Διασκεδαστικά διλήμματα με τον Άγγελο Μπασινά στο ΟΠΑΠ Game Time

Διασκεδαστικά διλήμματα με τον Άγγελο Μπασινά στο ΟΠΑΠ Game Time: Τα γούρια, ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής και…τα γεμιστά χωρίς κιμά

Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004, Άγγελος Μπασινάς, φιλοξενήθηκε στην άκρως ανανεωμένη εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time σε μια απολαυστική συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στη Λίλα Κουντουριώτη.

photo-1.jpg

Σε αυτή τη …διαφορετική συνέντευξη, ο Άγγελος Μπασινάς αποκαλύπτει, μεταξύ άλλων, ποιος είναι ο αγαπημένος του τραγουδιστής και ποιο τραγούδι του αποκαλεί «ύμνο», πώς προτιμάει τα γεμιστά, ποια περιοχή επιλέγει για μια βόλτα για καφέ καθώς και τι επάγγελμα θα ακολουθούσε αν δεν γινόταν ποδοσφαιριστής.

Οι αποκαλυπτικές απαντήσεις του Άγγελου Μπασινά σε προσωπικές ερωτήσεις στο 03:08, στο παρακάτω βίντεο:




Ο πρωταθλητής Ευρώπης 2004 μιλά ακόμα για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ και εξηγεί ποια ομάδα έχει το προβάδισμα για τη νίκη, ενώ αναφέρεται και στους αγώνες της Super League, Ολυμπιακός-Κηφισιά και ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ, καθώς και τα δύο ευρωπαϊκά ντέρμπι, της Premier League, Άρσεναλ-Τότεναμ και της LaLiga, Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρεάλ Μαδρίτης.

photo-3.jpg


Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved