Από σήμερα το ΛΟΤΤΟ αλλάζει κι εσύ ξενοιάζεις για 10 χρόνια
Inside Stories

Από σήμερα το ΛΟΤΤΟ αλλάζει κι εσύ ξενοιάζεις για 10 χρόνια

 Πώς θα διεκδικήσεις 10.000 ευρώ τον μήνα για μία δεκαετία

Θυμάσαι εκείνο το επιπλέον ζευγάρι παπούτσια που αποφάσισες να μην αγοράσεις γιατί ήταν υπερβολή; Εκείνο το ακριβό φόρεμα που έμεινε στην κρεμάστρα αντί να μεταφερθεί στην ντουλάπα σου; Για να μην μιλήσουμε και για εκείνο το ταξίδι που έχεις βάλει εδώ και καιρό στο μάτι αλλά πηγαίνει όλο και πιο πίσω στο ημερολόγιό σου. Σίγουρα αν είχες 10.000 ευρώ τον μήνα για 10 χρόνια, όλα αυτά θα είχαν γίνει πραγματικότητα, έτσι δεν είναι; Ετοιμάσου, λοιπόν, να ακούσεις τα νέα!

Από σήμερα το ΛΟΤΤΟ αλλάζει και από την κλήρωση του ερχόμενου Σαββάτου και σε κάθε κλήρωση, μοιράζει έως και 10.000 ευρώ τον μήνα για 10 χρόνια σε όσους προβλέπουν σωστά και τους 6 αριθμούς. Ακόμη όμως κι αν προβλέψεις σωστά 5 αριθμούς, πάλι κερδισμένη θα βγεις αφού θα κερδίσεις 1.000 ευρώ τον μήνα για ένα χρόνο.

Πώς μπορείς κι εσύ να διεκδικήσεις 10.000 ευρώ τον μήνα για 10 χρόνια

Οι κληρώσεις του παιχνιδιού θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη και Σάββατο στις 22:00. Αν θες κι εσύ να διεκδικήσεις το μεγάλο έπαθλο που σου εξασφαλίζει κέρδη για μία δεκαετία, μπορείς να καταθέτεις το δελτίο σου σε οποιοδήποτε κατάστημα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα ή διαδικτυακά μέσω του opaponline.gr.

Η κατάθεση δελτίων γίνεται δεκτή έως και μισή ώρα πριν από κάθε κλήρωση, στις 21:30.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved