Ξεμένουμε από ποιοτικό λάδι - Ο τρόμος για τους καταναλωτές
Ελαιόλαδο: «Αυτό που φοβάμαι είναι ότι στην Ελλάδα τα ποιοτικά λάδια θα είναι ελάχιστα φέτος αλλά και τα επόμενα χρόνια», λέει στο Newsbomb.gr ο πρόεδρος του Αγροτικού Ελαιουργικού Συνεταιρισμού Αγίων Αποστόλων Λακωνίας, Παναγιώτης Μπατσάκης
Η οξύτητα σε συνδυασμό με την οργανοληπτική αξιολόγηση αποτελεί ένα από τα βασικότερα κριτήρια για την ποιότητα του ελαιόλαδου. Όσο πιο χαμηλή είναι η οξύτητα τόσο πιο ποιοτικό είναι το ελαιόλαδο.
Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ