Αύριο η κλήρωση για το τρίτο τζακ-ποτ στο Λαϊκό Λαχείο που μοιράζει συνολικά κέρδη 2.200.000 ευρώ
Inside Stories

Αύριο η κλήρωση για το τρίτο τζακ-ποτ στο Λαϊκό Λαχείο που μοιράζει συνολικά κέρδη 2.200.000 ευρώ

Σε κατάστημα ΟΠΑΠ της Θεσσαλονίκης ο νικητής της ειδικής κλήρωσης Black Friday που κέρδισε 100.000 ευρώ

Κέρδη μέχρι και 2.200.00 ευρώ μοιράζει η 49η κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου που θα πραγματοποιηθεί αύριο, μετά από τρία συνεχόμενα τζακ-ποτ χωρίς να έχει βρεθεί μεγάλος νικητής. Οι παίκτες του ιστορικού παιχνιδιού μπορούν να προμηθεύονται τους λαχνούς τους στα καταστήματα ΟΠΑΠ και λαχειοπώλες όλης της Ελλάδας, με κόστος 10 ευρώ ανά πεντάδα και 2 ευρώ ανά λαχνό.

Όλοι οι μονοί ή ζυγοί λήγοντες κερδίζουν

Το Λαϊκό Λαχείο δίνει στους παίκτες 50% πιθανότητες να κερδίσουν τουλάχιστον 10 ευρώ στην πεντάδα, καθώς όλοι οι μονοί ή ζυγοί λήγοντες κερδίζουν, ανάλογα με το αν το τελευταίο ψηφίο του Μεγάλου Λαχνού της κλήρωσης είναι μονό ή ζυγό. «Αρκετοί από τους πελάτες του καταστήματός μας επιλέγουν δυο λαχνούς, έναν με μονό και έναν με ζυγό λήγοντα, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητές τους για κέρδη, ξοδεύοντας ουσιαστικά 10 ευρώ», τονίζει ο κ. Τάσος Γυμνόπουλος, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη.

Η αυριανή κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου θα μεταδοθεί ζωντανά στις 19:00, από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube.

2.jpeg

Τάσος Γυμνόπουλος, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη

Νέα εκτυπωμένη μορφή

Διαθέσιμη στα καταστήματα ΟΠΑΠ είναι και η νέα εκτυπωμένη μορφή του Λαϊκού Λαχείου, που προσφέρει στους παίκτες τη δυνατότητα επιλογής του λαχνού που επιθυμούν, μέσα από τις τερματικές μηχανές. Ο κ. Γυμνόπουλος εξηγεί: «Το κοινό έχει πλέον τη δυνατότητα διαμόρφωσης του λαχνού του. Συγκεκριμένα, οι παίκτες του Λαϊκού μπορούν να επιλέξουν συγκεκριμένο λήγοντα από το μηδέν έως το εννιά, συγκεκριμένη χιλιάδα, τον συνδυασμό λήγοντα και χιλιάδας, καθώς και τον τυχαίο μονό ή ζυγό λήγοντα».

Το Λαϊκό Λαχείο στο OPAP Store App

Οι παίκτες του Λαϊκού Λαχείου μπορούν να σκανάρουν τους λαχνούς μέσα από την εφαρμογή OPAP Store App στο κινητό τους, για να δουν αν έχουν κερδίσει. «Κάθε λαχνός που σκανάρεται συμμετέχει στο πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να συμμετέχουν σε κληρώσεις και να διεκδικούν προνόμια και δώρα», υπογραμμίζει ο κ. Γυμνόπουλος.

1.jpg

Το τυχερό κατάστημα ΟΠΑΠ στην οδό Ολύμπου 107

Το κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Γυμνόπουλου αποδείχθηκε ιδιαίτερα τυχερό για έναν κάτοικο της Θεσσαλονίκης που κέρδισε 100.000 ευρώ στην ειδική κλήρωση Black Friday. «Ο νικητής κέρδισε 100.000 ευρώ με μόλις 5 ευρώ. Η ειδική κλήρωση Black Friday, που πραγματοποιήθηκε στις 24 Νοεμβρίου, ήταν η δεύτερη μεγάλη επιτυχία για το κατάστημά μας, καθώς πριν από χρόνια είχαμε δώσει περίπου 1,2 εκατ. ευρώ στο Εθνικό Λαχείο», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Γυμνόπουλος.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved