O Τομέας Μόδας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας έκλεψε τις εντυπώσεις με ένα λαμπερό fashion show & party
Inside Stories

O Τομέας Μόδας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας έκλεψε τις εντυπώσεις με ένα λαμπερό fashion show & party

Ένα ανεπανάληπτο fashion show παρουσίασαν οι ταλαντούχοι σπουδαστές Μόδας, Κομμωτικής, Αισθητικής & Επαγγελματικού Μακιγιάζ του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας, κλέβοντας τις εντυπώσεις του πολυπληθούς κοινού που έδωσε το «παρών» στο λαμπερό party του Νο1 ΙΕΚ στην Αθήνα στο Tokyo Live Club Athens!

 

Το θέμα της επίδειξης μόδας ήταν “Burlesque X Modesty και η πρόκληση για τους σπουδαστές –στην οποία ανταποκρίθηκαν με θεαματική επιτυχία- ήταν να δημιουργήσουν και να συνδυάσουν τολμηρά και σεμνά styles ντυσίματος στο ίδιο look!

kentrikh-2.jpg

Αξίζει να σημειωθεί ότι το fashion show που διοργανώθηκε και παρουσιάστηκε από τους σπουδαστές & σπουδάστριες του Τομέα Μόδας υπό την καθοδήγηση του επικεφαλής τους, Λάκη Γαβαλά, ήταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς των σπουδαστών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας από πλήθος ειδικοτήτων: Αισθητική, Κομμωτική, Επαγγελματικό Μακιγιάζ (make up looks) και Φωτογραφία(photo-shooting μοντέλων).

4.jpg
5.jpg
JIM01461.jpg

Για όλους όσους ενδιαφέρονται για Σπουδές Υπεροχής στον κλάδο Beauty & Fashion που εγγυώνται ποιοτική, ολοκληρωμένη κατάρτιση και άμεση επαγγελματική αποκατάσταση, η εγγραφή στα Νέα Τμήματα Ομορφιάς & Mόδας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ με επικεφαλής τον Λάκη Γαβαλά, αποτελεί αδιαμφισβήτητη επιλογή.

Για περισσότερες πληροφορίες & εγγραφές στα Νέα Τμήματα Φεβρουαρίου:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved