«Καταπέλτης» η εισαγγελέας για τη Ρούλα Πισπιρίγκου: Ένοχη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας
Inside Stories

«Καταπέλτης» η εισαγγελέας για τη Ρούλα Πισπιρίγκου: Ένοχη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας

Την ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη ζήτησε η εισαγγελέας της έδρας Ευαγγελία Σπυριδωνίδου λίγο μετά τις δέκα το βράδυ.

Το πρωί της Τετάρτης 25 Ιανουαρίου ξεκίνησε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου με την εισαγγελέα να ανακοινώνει την πρότασή της για την καταδίκη ή όχι της μητέρας, που φέρεται να σκότωσε και την κόρη της Τζωρτζίνα.

Λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ μετά από μια μαραθώνια αγόρευση η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη.

«Δεν βρέθηκε κάτι που να συνάδει με την αιτία θανάτου. Τίποτα, ούτε το παραμικρό. Ο θάνατος στο Αγλαΐα Κυριακού δεν προήλθε από τίποτα άλλο εκτός από τη χορήγηση της κεταμίνης. Την ώρα που μπαίνει η γιατρός το παιδί είναι ήδη σε καρδιοαναπνευστική ανακοπή. Κάνεις δεν ήταν στο δωμάτιο μέχρι την ανακοπή. Όλο το χρονικό διάστημα που έχει αποδειχτεί ότι έγινε η χορήγηση της κεταμίνης, ήταν μόνο εκείνη στο δωμάτιο. Το χέρι που έδωσε την κεταμίνη στη Τζωρζίνα ήταν αυτό της κατηγορούμενης είπε η εισαγγελέας και συμπλήρωσε αναφερόμενη στο Καραμανδάνειο: «το ότι δεν βρίσκεται μια ουσία δε σημαίνει ότι δεν δόθηκε».

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved