Ο Άλλος Άνθρωπος: Στο πρακτορείο πατέρα γνωστής παρουσιάστριας έπαιζε τζόγο ο Πολυχρονόπουλος - Φωτό
Inside Stories

Ο Άλλος Άνθρωπος: Στο πρακτορείο πατέρα γνωστής παρουσιάστριας έπαιζε τζόγο ο Πολυχρονόπουλος - Φωτό

Ο Άλλος Άνθρωπος: O Κώστας Πολυχρονόπουλος, επικεφαλής της κοινωνικής κουζίνας, κατηγορείται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης μαζί με δύο συγγενικά του πρόσωπα με τον ίδιο να αρνείται τα πάντα.

Η εκπομπή Live News αποκάλυψε μία φωτογραφία, όπου απεικονίζει τον Κώστα Πολυχρονόπουλο να παίζει σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.

Στο τραπέζι που κάθεται να παίξει ο κ. Πολυχρονόπουλος έχει πάνω καφέ, νερό και τσιγάρα, πιθανόν δείγμα μακράς παραμονής του σε αυτό. Σημειώνεται ότι το εν λόγω πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών είναι κοντά στην κοινωνική κουζίνα.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι σε παλιότερο χρόνο ο επικεφαλής της κοινωνικής κουζίνας επισκεπτόταν πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών, όπου ήταν στην ιδιοκτησία πατέρα γνωστής παρουσιάστριας και πλέον δεν το έχει στην ιδιοκτησία του.

polyxronopoylos.png

Η φωτογραφία ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Mega.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη Βασίλη Λαμπρόπουλου, ο Κώστας Πολυχρονόπουλος φαίνεται να εμφανιζόταν σε πολλά πρακτορεία παίζοντας τυχερά παιχνίδια καταθέτοντας σημαντικά χρηματικά ποσά.

Επιπλέον πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα ο επικεφαλής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» είχε μετακινηθεί και έπαιζε ηλεκτρονικό τζόγο σε ένα κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στο Αιγάλεω, κοντά στην Ιερά Οδό.

Δείτε όλο το ρεπορτάζ στο βίντεο από το Live News:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved