Ποιος είναι ο Youtuber που συνελήφθη - Τα καθημερινά lives στο Tik Tok και οι κατηγορίες
Inside Stories

Ποιος είναι ο Youtuber που συνελήφθη - Τα καθημερινά lives στο Tik Tok και οι κατηγορίες

Ένα από τα πιο γνωστά άτομα στα social media και τις ζωντανές μεταδόσεις σε πλατφόρμες όπως το Youtube και το TikTok συνελήφθη εχθές το μεσημέρι από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Οι κατηγορίες που βαρύνουν τον 35χρονο είναι εμπορία ανθρώπων και σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων, με την επιβαρυντική περίσταση του άρθρου περί εγκλημάτων με ρατσιστικά χαρακτηριστικά λόγω αναπηρίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο κατηγορούμενος διατηρούσε προφίλ σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο, στο οποίο μετέδιδε σε ζωντανή σύνδεση κακοποιητικές συμπεριφορές σε βάρος ατόμων με νοητική υστέρηση, με σκοπό το παράνομο οικονομικό του όφελος.

Συγκεκριμένα, οι πράξεις αυτές συνιστούσαν συνεχείς εξυβρίσεις, σωματικές βλάβες και σεξουαλικές πράξεις, τις οποίες ζητούσαν θεατές που παρακολουθούσαν σε ζωντανή ροή, πληρώνοντας το ανάλογο χρηματικό ποσό.

Ο 35χρονος συνελήφθη στην οικία του από αστυνομικούς του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, καθώς τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, προέβη σε νέα ζωντανή μετάδοση τέτοιων πράξεων, εις βάρος δύο αδύναμων ατόμων, τα οποία και μεταφέρθηκαν σε δομή φιλοξενίας.

Σημειώνεται πως είναι ο εμπνευστής αυτών των βίντεο, που αντέγραψε 42χρονος από το Κερατσίνι, ο οποίος και συνελήφθη τον περασμένο Νοέμβριο. Μετά τη σύλληψη του 42χρονου, ο 35χρονος διέγραψε βίντεο και υλικό που είχε από τα social media, ωστόσο εχθές επανήλθε με νέο βίντεο και συνελήφθη.

Δείτε το βίντεο από την Κοινωνία Ώρα Mega:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved