Lord Tzane - Αυτό είναι το εγκαταλελειμμένο χωριό - φάντασμα της Ιταλίας όπου έχασε τη ζωή του
Inside Stories

Lord Tzane - Αυτό είναι το εγκαταλελειμμένο χωριό - φάντασμα της Ιταλίας όπου έχασε τη ζωή του

Τραγικό θάνατο βρήκε ο γνωστός Έλληνας Tik Toker Lord Tzane, με την είδηση να σοκάρει τους δεκάδες χιλιάδες ακόλουθούς του στα social media.

Ο «Tzane» βρισκόταν σε ταξίδι στην Ιταλία και σκοτώθηκε όταν, έπεσε από μπαλκόνι, το οποίο δεν είχε κάγκελα.

«Καλησπέρα παιδιά. Δυστυχώς, ο Tzane δεν είναι μαζί μας πλέον. Έφυγε από κοντά μας χθες το απόγευμα στο ταξίδι που έχουμε κάνει στην Ιταλία. Προσευχηθείτε μαζί μας για την ψυχούλα του να αναπαυθεί εν ειρήνη», έγραψε ο Χρήστος Κόγιας που ήταν μαζί του στην Ιταλία.

Lord Tzane: Τραγικό θάνατο βρήκε Έλληνας Tik Toker στην Ιταλία – Έπεσε από το μπαλκόνι

tzane___1693134931_3178568644316835096_1516966394.jpg

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης στη συνέχεια προχώρησε σε ανάρτηση επιβεβαιώνοντας την είδηση. «Δεν είναι τρολ όπως είπα ή κάποιου είδους φάρσα. Ο Κόγιας πιθανότατα πάνω στη σύγχυσή του, το έχει αποτυπώσει με τέτοιο τρόπο που μοιάζει με πλάκα, αλλά δυστυχώς δεν είναι πλάκα», έγραψε.

Το χωριό - πόλη στο οποίο σκοτώθηκε, ήταν εγκαταλελειμμένο, με την πρόσβαση να είναι δύσκολη και απαγορευτική σε οποιονδήποτε.

Πρόκειται για μία πόλη, η οποία εγκαταλείφθηκε από πολλούς μετά από ζημιές που προκλήθηκαν από τους σεισμούς του 1783. Επιπλέον, υπέστη κατολισθήσεις και πλημμύρες με την πάροδο του χρόνου και τελικά εκκενώθηκε το 1971, όταν και κηρύχθηκε "ακατοίκητη πόλη".

Δείτε όλο το ρεπορτάζ στο βίντεο του Mega:

Στο Live News μίλησε ένας Tik Toker ο οποίος εξήγησε για ποιο λόγο ο Tzane βρισκόταν στην Ιταλία.

«Σύμφωνα με αυτά που έχουν δημοσιευτεί πήγαν για ένα γύρισμα σε αυτό το χωριό για να γυρίσουν ένα βίντεο. Τα βίντεο έχουν να κάνουν με το πόσο ακραίος μπορείς να γίνεις καθώς οι πλατφόρμες το προωθούν αυτό. Ο Tzane ήταν 20 ετών και κάτι. Ήταν μία ομάδα τεσσάρων ατόμων και κάποιος που κινηματογραφεί. Κατά την ώρα των γυρισμάτων έγινε το μοιραίο. Τα υπόλοιπα παιδιά είναι καλά. Το θέμα είναι να μην διακινδυνεύουν τις ζωές τους και οι ίδιοι και αυτοί που τους βλέπουν».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved