To ΑΒ Climate Hub της ΑΒ Βασιλόπουλος ευτυχώς είναι εδώ & κάνει τον πλανήτη μας περισσότερο βιώσιμο
Inside Stories

To ΑΒ Climate Hub της ΑΒ Βασιλόπουλος ευτυχώς είναι εδώ & κάνει τον πλανήτη μας περισσότερο βιώσιμο

Είτε είσαι περισσότερο καιρό στην παρέα μας είτε λιγότερο, μάλλον έχεις καταλάβει ότι είμαστε αρκετά ευαισθητοποιημένες σε ό,τι αφορά στο περιβάλλον και το κλίμα. Δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε και διαφορετικά, όταν πλέον είναι φανερό πως ζούμε τις επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης.

Σκέψου τις καιρικές συνθήκες των τελευταίων χρόνων. Ποια να το περίμενε ότι τον χειμώνα σπάνια φοράμε εκείνο το παλτό που μας κρατάει πολύ ζεστές, διότι η εποχή θυμίζει περισσότερο άνοιξη ή ότι οι καλοκαιρινές μέρες που δεν ξεπερνούν τους 40+ βαθμούς Κελσίου γίνονται ολοένα και λιγότερες;

Γι’ αυτό προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, ακόμα και αν είναι κάτι μικρό, για να συμβάλλουμε και εμείς στη βιωσιμότητα του πλανήτη μας. Άλλωστε, σε αυτόν δεν ζούμε και εμείς; Για παράδειγμα, προτιμάμε ρούχα κι αξεσουάρ που ξέρουμε ότι είναι eco-conscious, έχουμε πει εδώ και καιρό «αντίο» στις πλαστικές συσκευασίες (όπου περνάει από το χέρι μας, τουλάχιστον) και προσέχουμε να μην αφήνουμε άσκοπα ανοικτά τα φώτα στο σπίτι μας (δεν το λες και Πύργο του Άιφελ).

Και, δεδομένου ότι κάθε εβδομάδα πηγαίνουμε στο σουπερμάρκετ για τα ψώνια μας, δίνουμε μεγάλη σημασία στο πού θα κάνουμε τις αγορές μας. Εμπιστευόμαστε σουπερμάρκετ που μας αφυπνίζουν και συμβάλλουν στη βιωσιμότητα του πλανήτη μας μέσα από κάθε πτυχή της λειτουργίας τους, συμπεριλαμβανομένης και της εφοδιαστικής αλυσίδας, που ξέρεις και εσύ πόσο σημαντική είναι. Κάνοντας σχετική έρευνα στο ίντερνετ, λοιπόν, καταλήξαμε ότι ένα είναι το σουπερμάρκετ που καθησυχάζει τις περιβαλλοντικές ανησυχίες μας: Η ΑΒ Βασιλόπουλος.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved