Πατέρας Αντώνιος: Επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο της Καινούργιου: «Με απείλησαν, μου πήραν τα κινητά»
Inside Stories

Πατέρας Αντώνιος: Επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο της Καινούργιου: «Με απείλησαν, μου πήραν τα κινητά»

Ο πατέρας Αντώνιος εμφανίστηκε ξανά με ράσο και λειτούργησε στην Ιερά Μονή Αγίων Νηπίων στα Δερβενοχώρια. Οι "άνθρωποί" του επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο της εκπομπής Super Κατερίνα που πήγε να καλύψει το ρεπορτάζ.

Ο ίδιος δέχτηκε επίθεση και μίλησε γι' αυτό σήμερα 26/3 στον αέρα.

«Λάβαμε αυτά τα πλάνα από πιστό και εσύ πήγες να διαπιστώσεις αν όντως ισχύει. Ενώ απαγορεύεται να λειτουργεί ο Πατέρας Αντώνιος, πήγαμε να δούμε αν ισχύει. Το γνώριζε όλο αυτό ο πατέρας Αντώνιος; Όλο αυτό δεν τον τιμά καθόλου να γνωρίζει ότι τραμπουκίζουν έναν άνθρωπο έξω από την εκκλησία.», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος τον πλησίασαν άνθρωποι από το περιβάλλον του πατέρα Αντώνιου, που έμοιαζαν με μπράβους, του πήραν τα κινητά και τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Όπως επίσης ανέφερε ο δημοσιογράφος ο πατέρας Αντώνιος δεν βγήκε ποτέ έξω ενώ αντιλήφθηκε τι γινόταν εκτός του Ιερού Ναού.

Καινούργιου για απουσία Μικρούτσικου: «Νομίζω είναι στη Ρώμη, παραμυθένια ζωή»

antonios.jpg

«Ξαφνικά με πλησίασαν "άνθρωποι από το περιβάλλον", σαν μπράβοι, σαν πρωτοπαλίκαρα. Είμαι ακόμα υπό το καθεστός πανικού. Με είχαν έξω, μου πήραν τα κλειδιά του αυτοκινήτου, τα κινητά μου. Στο πρόσωπό μου έβριζαν όλους τους δημοσιογράφους. Είχα Άγιο μαζί μου και αυτή τη στιγμή είμαι μαζί σας και σας λέω τι έγινε... Με απείλησαν. Θα τους έλεγα πρωτοπαλίκαρα, ας μου επιτραπεί ο όρος. Συμπεριφέρθηκαν λες και είχα επισκεφτεί νυχτερινό κέντρο, με πέταγαν έξω. Δεν μπορούσα να ειδοποιήσω την αστυνομία, είχαν πάρει τα κινητά μου. Ο πατέρας Αντώνιος το γνώριζε. Ήξερε ακριβώς τι γινόταν έξω...», είπε ο δημοσιογράφος.

«Επικοινωνήσαμε εμείς με την αστυνομία να παρέμβει και μας είπαν ότι θα μπορούσε ο Κώστας να κάνει μήνυση για παράνομη κράτηση», σημείωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Έξω φρενών ο Μικρούτσικος - «Θα αποχωρήσω... Είναι θράσος αυτό»

Μικρούτσικος σε Καινούργιου: «Δεν θες να καταλάβεις... Έχω πολλά ράμματα για τη γούνα σου»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved