Το χαμόγελό σου, το συναίσθημά σου: Τρία χρήσιμα tips για την υγεία των δοντιών σου
Inside Stories

Το χαμόγελό σου, το συναίσθημά σου: Τρία χρήσιμα tips για την υγεία των δοντιών σου

Τα τρία «βήματα» φροντίδας της στοματικής υγιεινής σου, θα σου δείξουν πώς να διατηρήσεις το χαμόγελό σου υγιές!

Το χαμόγελό μας είναι η εικόνα μας. Αυτό που λάμπει στις φωτογραφίες που ανεβάζουμε με τις φίλες μας, αυτό που σχηματίζεται ασυναίσθητα στο πρόσωπό μας όταν βλέπουμε το αγαπημένο μας πρόσωπο ή όταν βλέπουμε την αγαπημένη μας ρομαντική κομεντί. Με δυο λόγια, το χαμόγελο μας είμαστε εμείς και τα συναισθήματά μας. Το φροντίζουμε όμως, όσο χρειάζεται;

Η Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας, που έλαβε χώρα στις 20 Μαρτίου, ήρθε σαν «από μηχανής θεός», για να μας υπενθυμίσει πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε τη στοματική μας υγεία και την υγιεινή των δοντιών μας. Και αυτό, διότι οι πιο σημαντικές στιγμές μας είναι εκείνες, τις οποίες καθορίζει το μεγαλύτερο μας χαμόγελο, που γίνεται ακόμη πιο λαμπερό όταν είμαστε πραγματικά ευτυχισμένες.

Και η αλήθεια είναι, πως δεν χρειάζεται να καταβάλλουμε ιδιαίτερη προσπάθεια για να έχουμε καθημερινά ένα υγιές και λαμπερό χαμόγελο. Αρκεί να φροντίζουμε για τη στοματική μας υγιεινή, βουρτσίζοντας τακτικά και σωστά τα δόντια μας, πάντα με τη βοήθεια της αγαπημένης μας AIM. Πίστεψέ μας, μόνο έτσι θα αποκτήσεις και εσύ το πιο λαμπερό και γεμάτο αυτοπεποίθηση χαμόγελο.

Και αν δεν είσαι σίγουρη, για το τι ακριβώς πρέπει να κάνεις, αυτά τα τρία «βήματα» φροντίδας της στοματικής υγιεινής σου, θα σου δείξουν πώς να διατηρήσεις το χαμόγελό σου υγιές!

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved