Tommy Jeans: The 90's comeback you shouldn’t miss
Inside Stories

Tommy Jeans: The 90's comeback you shouldn’t miss

Κλείσε για λίγο τα μάτια σου και φαντάσου ότι βρίσκεσαι στην Καλιφόρνια των 90’s.

Εκεί, όπου από τις ηλιόλουστες παραλίες του Long Beach και τις γεμάτες φοίνικες λεωφόρους του Los Angeles μέχρι τους δρόμους του San Francisco, κάθε γωνιά του Golden State «πάλλεται» από μια μοναδική, νεανική και φρέσκια αίσθηση ελευθερίας και δημιουργικότητας, χωρίς όρια.

Και τώρα, φαντάσου να περπατάς λίγο πιο μέσα, στις απέραντες, χρυσές ακτές της California. Αναρωτιέσαι τι είναι εκείνο που θα σε μαγέψει στην διαδρομή σου -έστω και νοητή- προς τα εκεί; Μα φυσικά, το καλιφορνέζικο στυλ. Βλέπεις, για πολλές νέες γυναίκες από την Καλιφόρνια και όχι μόνο, η δεκαετία του 90, είναι μια τομή στον «κόσμο» της μόδας, μιας και το prep style, οι χαλαρές γραμμές και το athleisure στοιχείο, χαρακτηρίζουν τα ρούχα που φοράει κάθε in fashion γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, ακόμη και σήμερα.

Τι 90’s στην Αμερική, τι 2020s στην Ελλάδα

Γυρίζουμε τις σελίδες του ημερολογίου και μεταφερόμαστε στο 2024. Α, και αφήνουμε την Αμερική και προσγειωνόμαστε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, στην Ελλάδα. Εδώ, παρατηρούμε ότι οι τάσεις της μόδας έχουν έναν, σχεδόν περίεργο, τρόπο να κάνουν κύκλους και να φέρνουν το παρελθόν στο σήμερα, κάνοντάς το μάλιστα, ακόμη πιο γοητευτικό.

Ναι, και κάπως έτσι τα carefree και απελευθερωτικά 90’s της Αμερικής κατακτούν τις ντουλάπες (και τις καρδιές) της σύγχρονης γυναίκας στην Ελλάδα. Φυσικά, στον πυρήνα της αναγέννησης αυτής, βρίσκεται η Tommy Jeans, τόσο με τη συλλογή της «California Crush» όσο και με τη συλλογή Tommy Collection της Tommy Jeans «California Soul» για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024. Ο λόγος για το αγαπημένο brand, το οποίο μάς προσκαλεί σε ένα νοσταλγικό ταξίδι, εκεί όπου η χαλαρότητα της Δυτικής Ακτής συναντά την τολμηρότητα του streetwear.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved