Από τη Σαντορίνη στο νεσεσέρ σου: Τα προϊόντα που έψαχνες για επιδερμίδα χωρίς ατέλειες
Inside Stories

Από τη Σαντορίνη στο νεσεσέρ σου: Τα προϊόντα που έψαχνες για επιδερμίδα χωρίς ατέλειες

Στη σειρά Santorini Grape της KORRES βρήκαμε όλες τις απαντήσεις.

Αλήθεια, αν σε ρωτούσαμε ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό, όταν ακούς το νησί της Σαντορίνης, τι θα μας απαντούσες; Το ηφαίστειο; Το αναζωογονητικό αεράκι του Αιγαίου που αισθάνεσαι αντικρίζοντας το ηλιοβασίλεμα ή μήπως, το σταφύλι που συνήθιζε να αποτελεί τον πρωταγωνιστή στα καλοκαιρινά σου απογεύματα και παραμένει σαν σταθερά στις στιγμές σου;

Βλέπεις, μπορεί ο αμπελώνας της Σαντορίνης, που ξεχωρίζει χάρη στην αυθεντική ποικιλία λευκού σταφυλιού, να είναι μερικά ναυτικά μίλια μακριά, ωστόσο πλέον, τον έχεις στο νεσεσέρ σου, δίνοντάς σου καθημερινά έναν επιπλέον λόγο να λάμπεις από χαρά, χωρίς καμία ατέλεια.

Μόνο που τώρα, φέρει την «υπογραφή» της εταιρείας KORRES. Και αυτό, διότι όσο αναζωογονημένη και εάν νιώθεις όταν γεύεσαι το παγωμένο σταφύλι κάτω από τον ήλιο, το σωστό power to your skin μπορεί να σου δοθεί μόνο άμα χρησιμοποιήσεις το εκχύλισμά του στην…επιδερμίδα σου. Αν, λοιπόν, αναρωτιέσαι πώς θα το κάνεις αυτό, η σειρά Santorini Grape της KORRES σου έχει όλες τις απαντήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved