Συμβουλές για smoky eye και vinyl χείλη!
Inside Stories

Συμβουλές για smoky eye και vinyl χείλη!

Συμβουλές για ένα τέλειο μακιγιάζ ματιών και χειλιών!

Ανακάλυψε τα μυστικά της ομορφιάς, μαθαίνοντας τα μυστικά για το μακιγιάζ ματιών και χειλιών. Εξερεύνησε έναν κόσμο χρώματος, υφής και τεχνικής για την ενίσχυση των φυσικών χαρακτηριστικών σου. Μπορείς να αναβαθμίσεις το μακιγιάζ στα μάτια και τα χείλη σου με τις παρακάτω συμβουλές και τα προιόντα που οι ειδικοί προτείνουν.

maybeline-(1).jpg

Μάτια

maybeline-(2).jpg

Το μακιγιάζ ματιών είναι μια μορφή τέχνης που μπορεί να μεταμορφώσει ολόκληρη την εμφάνισή σου, ενισχύοντας την ομορφιά των ματιών σου και προσθέτοντας βάθος στο βλέμμα σου. Ένα από τα πιο δημοφιλή στυλ για τα μάτια είναι το smoky look. Για πετύχεις το στυλ αυτό, πρέπει να αναμείξεις σκούρες σκιές ματιών κατά μήκος των βλεφάρων και της πτυχής, δημιουργώντας ένα ντεγκραντέ εφέ που επεκτείνεται προς τις εξωτερικές γωνίες.

Για να δημιουργήσεις ένα άψογο smoky look, ξεκίνησε απλώνοντας μια σκιά ματιών με ουδέτερη βάση σε ολόκληρο το βλέφαρο. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε ένα σκούρο μολύβι ματιών για να ευθυγραμμίσεις τις άνω και κάτω γραμμές των βλεφαρίδων. Στη συνέχεια, άπλωσε πιο σκούρες σκιές ματιών πάνω από το μολύβι για να τονώσεις το βλέμμα σου, ενισχύοντας σταδιακά το χρώμα μέχρι να πετύχεις την ένταση που θέλεις.

Για την τελειοποίηση του smoky βλέμματος χρησιμοποίησε μολύβια ματιών που επιτρέπουν την εφαρμογή με ακρίβεια και την εύκολη ανάμειξη. To 1o Tattoo Gel Μολύβι ματιών της Maybelline New York έχει υφή τζελ και είναι εύκολο στην εφαρμογή του. Χάρη στην αδιάβροχη σύνθεσή του, δεν "μουτζουρώνει" και παραμένει σταθερό έως και 36 ώρες. Αποτελεί την ιδανική επιλογή αν επιθυμείς αποτέλεσμα eyeliner αλλά με αίσθηση μολυβιού.

maybeline-(3).jpg

Είτε προτιμάς το κλασικό μαύρο για δραματικό αποτέλεσμα, είτε επιλέγεις πλούσιο καφέ και μεταλλικό για μια πιο διακριτική προσέγγιση, τα μολύβια ματιών προσφέρουν ατελείωτες δυνατότητες πειραματισμού. Με το αδιάβροχο, ματ μολύβι Lasting Drama της Maybelline New York μπορείς να πετύχεις μεγάλη διάρκεια στο eyeliner σου, έως και 24 ώρες, και να απογειώσεις την εμφάνιση σου. Εφαρμόζεται εύκολα, χωρίς κόπο και δίνει πουδρένιο τελείωμα.

Ολοκλήρωσε το smoky μακιγιάζ σου με μια στρώση Sky High μάσκαρα της Maybelline New York που προσφέρει όγκο και μήκος από τη ρίζα έως τις άκρες. Με βουρτσάκι κωνικού σχήματος φτάνει σε κάθε βλεφαρίδα ανεξαρτήτως μήκους. Η μάσκαρα Sky High δίνει όγκο για να οριοθετήσεις και να μακρύνεις τις βλεφαρίδες σου, ολοκληρώνοντας τη σαγηνευτική σου εμφάνιση που θα αιχμαλωτίσει όλους εκείνους που θα κοιτάξουν τα μάτια σου.

Χείλη

maybeline-(4).jpg

Όσον αφορά το μακιγιάζ χειλιών, οι δυνατότητες είναι ατελείωτες. Από τα κλασικά κόκκινα έως τις nude αποχρώσεις, το χρώμα των χειλιών μπορεί να αναδείξει αμέσως ολόκληρη την εμφάνισή σου. Τα ματ, γυαλιστερά ή σατέν κραγιόν προσφέρουν πάρα πολλές επιλογές για διάφορες περιστάσεις και προτιμήσεις. Αν προτιμάς βινύλ χρώμα που διαρκεί έως και 16 ώρες, δοκίμασε το νέο SuperStay Vinyl Ιnk της Maybelline New York. Αυτό το κραγιόν μακράς διάρκειας με την Color lock σύνθεση του εγγυάται για πρώτη φορά λαμπερό vinyl χρώμα που δεν μεταφέρεται!

Τα μολύβια χειλιών χρησιμοποιούνται για να καθορίσουν το σχήμα των χειλιών και να αποτρέψουν το κραγιόν σου από το να γλιστρήσει, εξασφαλίζοντας σου ένα τέλειο φινίρισμα. Τέλος, τα lip gloss είναι ιδανικά για νεανική και φρέσκια εμφάνιση.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved