Kids & Cars: Νεαροί... Φερστάπεν εν δράσει!
Inside Stories

Kids & Cars: Νεαροί... Φερστάπεν εν δράσει!

Ο Δήμος Γλυφάδας εξασφάλισε μία μοναδική σε τρυφερότητα και... πάθος εκδήλωση, το Kids & Cars, όπου πρωταγωνιστούν τα παιδιά και τα αυτοκίνητά τους.

Πρόκειται για «μη διαγωνιστική» επίδειξη ικανοτήτων για παιδιά-οδηγούς από 5 έως 9 ετών με ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα τους διαθέσει η διοργάνωση.

Στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής της Γλυφάδας (το μεγαλύτερο στην Ελλάδα) ο Νίκος Μαστοράκης, που υπήρξε, ιστορικά, ο διοργανωτής (με την εφημερίδα «Απογευματινή») του πρώτου Baby Rally στη χώρα μας (με πρόεδρο της επιτροπής την Αλίκη Βουγιουκλάκη), φέρνει (με την... ιλιγγιώδη ταχύτητα των 2 χλμ. την ώρα!) στο προσκήνιο, δεκάδες μικρούς (σε ηλικία) οδηγούς, πίσω από το βολάν ενός ηλεκτροκίνητου, σε μια ειδικά σχεδιασμένη (και ακίνδυνη!) δεξιοτεχνία που έχει περιπέτεια, αλλά πολύ γέλιο και χαρά: Από σλάλομ ανάμεσα σε πολύχρωμα λάστιχα σε παρκάρισμα με την όπισθεν σε διαφανές τούνελ, σε αόρατες (αλλά όχι πραγματικές) “τρύπες” στην άσφαλτο και τη θεαματική ράμπα-τραμπάλα οι μικροί οδηγοί θα ζήσουν την περιπέτεια σε 4 λεπτά.

1712567011133-604967820-BABY-RALLY-RACERS.jpg

Οι διοργανωτές αναμένουν πληθώρα συμμετοχών, όμως οι νεαροί και νεαρές του Kids & Cars θα επιλεγούν με κλήρωση, ενώ συνολικά 20 θα επιλέξει η διοργάνωση, με βάση τις επιδόσεις τους, όπως αυτές θα κριθούν από τα βίντεο που θα υποβάλλουν μαζί με τη φόρμα συμμετοχής, οι γονείς.

Ενώ το θέαμα παιδιών και αυτοκίνητων είναι μοναδικό, η εκδήλωση δεν θα είναι ανοικτή στους θεατές, επειδή το Πάρκο δεν διαθέτει κατάλληλο χώρο και έτσι τους νεαρούς «Φερστάπεν» θα τους χειροκροτήσουν μόνο οι... γονείς τους. Όμως από τα MME και τα Social Media, το θέαμα θα μπορέσουν να χαρούν και όλοι οι υπόλοιποι, σχεδόν... live.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved