Στο 2ο Fashion Week Talks ανακαλύψαμε το fun side of style, παραμένοντας «ατσαλάκωτες»
Inside Stories

Στο 2ο Fashion Week Talks ανακαλύψαμε το fun side of style, παραμένοντας «ατσαλάκωτες»

Πώς το σιδέρωμα μας δείχνει το fun side of fashion.

Το ντύσιμό μας είναι αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητάς μας. Και αυτό, διότι τα ρούχα που επιλέγουμε για την ντουλάπα μας, δεν είναι απλώς κομμάτια από ύφασμα, αλλά μία επιλογή που αναπόφευκτα καθορίζει και το ποιες είμαστε. Τι σημαίνει αυτό; Πως δεν έχει σημασία, αν ένα ρούχο είναι πιο οικονομικό ή πιο ακριβό, σημασία έχει όταν το φοράμε να «λέει» όλα αυτά που θέλουμε να εκφράσουμε.

Ακριβώς γι’ αυτό, η περιποίηση των ρούχων μας είναι μία πολύ σημαντική υπόθεση. Σκέψου για παράδειγμα, όλες εκείνες τις εμφανίσεις σου που ήθελες να δείχνεις και να είσαι «ατσαλάκωτη»: Από το Fashion Week που βρέθηκες στη μητρόπολη της μόδας, μέχρι το ταξίδι με τις κολλητές σου, το σίγουρο είναι πως ήθελες πάντα να φροντίζεις για την εμφάνιση σου και για τα ρούχα σου.

Βλέπεις, το σιδέρωμα είναι καθαρά προσωπική υπόθεση, καθώς αντανακλά σε ένα μεγάλο ποσοστό την τελική μας εικόνα. Γι’ αυτό και είναι σημαντικό να επιλέγουμε τους ειδικούς, οι οποίοι μας δείχνουν το πιο fun side of fashion εύκολα και γρήγορα. Και μιας και μιλάμε για ειδικούς στην περιποίηση των ρούχων μας, ήρθε η ώρα να βάλουμε στην κουβέντα μας την Braun, η οποία ήταν μαζί μας στο 2ο Fashion Week Talks στην «Αποθήκη» της Τεχνόπολης, στις 13 Μαρτίου και μας απέδειξε για ακόμη μία φορά, πως είναι ο στυλιστικός μας «σύμμαχος» για μία αψεγάδιαστη εικόνα.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved