Το καλοκαίρι είναι εδώ και εμείς σου έχουμε τρεις τρόπους για να το ζήσεις στο έπακρον
Inside Stories

Το καλοκαίρι είναι εδώ και εμείς σου έχουμε τρεις τρόπους για να το ζήσεις στο έπακρον

Μάθε πως η εταιρεία Κρι Κρι γιορτάζει 70 χρόνια και πρωτοπορεί με τη δημιουργία του Εργοστασίου Παγωτού, Θεματικό Πάρκο και Μουσείο.

Δεν ξέρω ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό, όταν ακούς τη λέξη καλοκαίρι, αλλά αν έχεις μεγαλώσει σε αυτήν τη χώρα, ένα είναι το σίγουρο: Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη σου εποχή, ακριβώς επειδή στο άκουσμα της, νιώθεις και πάλι σαν μικρό παιδί. Βλέπεις, είτε αυτό οφείλεται στη θάλασσα, τον ήλιο, τις ατελείωτες αμμουδιές και τα γέλια με φίλους, είτε στο πιο δροσιστικό γλυκό του καλοκαιριού, που δεν είναι άλλο από το αγαπημένο σου παγωτό, δεν υπάρχει αμφιβολία πως η καλοκαιρινή μαγεία είναι προ των πυλών.

Όμως, θυμήσου summer lover, πως όποια και εάν είναι η αφορμή, που δεν βλέπεις την ώρα να «υποδεχτείς» την πιο ανέμελη εποχή του χρόνου, το καλοκαίρι στην πραγματικότητα, δεν είναι εποχή, είναι διάθεση. Είσαι έτοιμη λοιπόν, να ανακαλύψεις τρεις ultra διασκεδαστικούς τρόπους, που θα φέρουν -από σήμερα κιόλας- την πιο καλοκαιρινή διάθεση στην everyday routine σου;

Και εάν θέλεις ένα extra hint πριν συνεχίσεις να διαβάζεις, μάθε πως η εταιρεία Κρι Κρι γιορτάζει 70 χρόνια και πρωτοπορεί με τη δημιουργία του Εργοστασίου Παγωτού, Θεματικό Πάρκο και Μουσείο. Ναι, τώρα είσαι πανέτοιμη να ανακαλύψεις πώς θα δώσεις στο καλοκαίρι σου, την ελληνική γεύση που του αξίζει!

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved