Mindful beauty: Όταν η μάχη ενάντια στον χρόνο και τις κηλίδες μας φέρνει σε επαφή με τον εαυτό μας
Inside Stories

Mindful beauty: Όταν η μάχη ενάντια στον χρόνο και τις κηλίδες μας φέρνει σε επαφή με τον εαυτό μας

Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για την αντιγήρανση , για τη μάχη ενάντια στις κηλίδες και πώς αυτή, με τη βοήθεια της Vichy, μπορεί να γίνει ένα self-care ritual που θα μας φέρει πιο κοντά στον ίδιο μας τον εαυτό.

Κάθε πρωί αντικρίζουμε στον καθρέφτη την αντανάκλαση του χρόνου αποτυπωμένη στο πρόσωπό μας: Μια ρυτίδα, σημάδι, ίσως, των αμέτρητων χαμόγελων που έχουμε μοιράσει απλόχερα, μια κηλίδα -ανάμνηση μιας ξέγνοιαστης μέρας κάτω από τον καυτό ήλιο. Αυτές οι λεγόμενες «ατέλειες» δεν είναι απλά σημάδια που έχει αφήσει ο χρόνος στο δέρμα μας. Είναι τα «κεφάλαια του βιβλίου της ζωής μας» γραμμένα στην επιδερμίδα μας. Είναι ιστορίες χαράς και λύπης, διασκεδάσεων και προκλήσεων, ολόκληρο το ταξίδι μας αποτυπωμένο σε κάθε λεπτή γραμμή και κάθε μικρή κηλίδα.

Κι όμως, η ανάγκη να διατηρήσουμε τη νεανική μας λάμψη είναι σταθερή και έντονη. Ίσως γιατί η αλλαγή μας τρομάζει, ίσως γιατί η νεότητα συνδέεται με την αισιοδοξία και τις δυνατότητες. Μήπως όμως, τελικά, η ομορφιά δεν αφορά μόνο την αψεγάδιαστη επιδερμίδα; Μήπως η πραγματική ομορφιά πηγάζει από την αποδοχή του εαυτού μας, με τα σημάδια του χρόνου και τις ιστορίες που κρύβουν πίσω τους;

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved