Αυτός είναι ο τρόπος για να δημιουργείς καθημερινά τον δικό σου… παράδεισο
Inside Stories

Αυτός είναι ο τρόπος για να δημιουργείς καθημερινά τον δικό σου… παράδεισο

Τέσσερις λόγοι που το Animal Crossing New Horizons είναι ένα χαρούμενο escapade από τη ρουτίνα.

Ξυπνάς (όχι μόνη σου, with a little help from your friend το ξυπνητήρι), ντύνεσαι, πας δουλειά, αν έχεις όρεξη πας για ένα after work drink ή γυμναστήριο, επιστρέφεις σπίτι, προσπαθείς να χαλαρώσεις (ή, τουλάχιστον, πιέζεις τον εαυτό σου), μετράς ημέρες για το Σαββατοκύριακο, κοιμάσαι. Και πάλι από την αρχή.

Αυτή είναι η γνωστή σε όλες μας ρουτίνα, η οποία κάνει την κάθε μέρα να μοιάζει ίδια και απαράλλακτη. Διότι έρχεται χωρίς να την καταλάβεις και, αν συνηθίσεις, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου να μπορέσεις να κάνεις την κάθε μέρα να μην θυμίζει την προηγούμενη. Και αν σου λέγαμε ότι τελικά είναι πιο εύκολο από όσο φαντάζεσαι;

Θυμάσαι, που όταν ήσουν πιο μικρή, έπαιρνες και εσύ το Nintendo για να παίξεις ένα παιχνίδι με τον αδερφό σου (ή κάποιον ξάδερφό σου); Ωραία χρόνια, δεν μπορείς να πεις, ανέμελα. Να που ήρθε η ώρα να ξαναπιάσεις το Nintendo -για την ακρίβεια, Nintendo Switch αυτήν τη φορά- και να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, μέσα από το παιχνίδι Animal Crossing: New Horizons. Όχι μόνη, με τις φίλες σου. Εμείς το αγαπήσαμε (δηλαδή κολλήσαμε, ποια κοροϊδεύουμε;). Όσο για το γιατί, αρκεί να συνεχίζεις να διαβάζεις!

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved