Φέτος, η… ζαριά σου για το βράδυ της Eurovision πέφτει μόνο στη Βίκος Cola
Inside Stories

Φέτος, η… ζαριά σου για το βράδυ της Eurovision πέφτει μόνο στη Βίκος Cola

«Πόνος μην μας έρθει μακάρι / Πέφτω και κυλιέμαι σαν ζάρι / Κάνω πως ξεχνάω τ' όνομα σου / Κι όλα αλλάζουν γύρω μου απότομα». Δεν θα το κρύψουμε. Από την ώρα που μάθαμε ότι το «Ζάρι» είναι το φετινό τραγούδι που εκπροσωπεί τη χώρα μας στη Εurovision, κολλήσαμε με τον ρυθμό του και το σιγοτραγουδάμε καθημερινά.

Όπως κατάλαβες, τις γραμμές αυτού του άρθρου τις γράφουν true fans του τραγουδιού -και, σε καμία περίπτωση, haters ή άνθρωποι που το τραγούδι άρχισε να τους αρέσει μετά την 354η ακρόαση. Οπότε, η φάση είναι μόνο θετικά vibes για να ξεσηκώσει η Μαρίνα Σάττι (και) τη Σουηδία.

vicos22.jpg

Όσο πλησιάζει η ώρα που το «Ζάρι» θα ακουστεί στο Malmö Arena, τόσο η αγωνία για το πού θα φτάσει η Ελλάδα αυξάνεται μέχρι να πιάσει «κόκκινο». Τουλάχιστον, έχουμε παρέα τις φίλες και τους φίλους μας για να περάσουμε μαζί αυτές τις -λίγο αγχωτικές μεν, διασκεδαστικές δε- στιγμές γεμάτες μουσική και στοιχήματα για τον νικητή της φετινής Eurovision. Και όχι μόνο.

Εurovision + Βίκος Cola = Απόλαυση

Μαζί μας είναι και η Βίκος Cola, η κατάλληλη παρέα για να κάνει αυτή τη διοργάνωση πραγματικά απολαυστική. Έτσι, στο τραπέζι μας υπάρχει σίγουρα η Βίκος Cola Zero Sugar με μοναδική γεύση, και το (όχι και τόσο) μυστικό συστατικό: το φυσικό μεταλλικό νερό. Όλα αυτά, σε μία cola χωρίς ζάχαρη, χωρίς θερμίδες, χωρίς καθόλου τύψεις. Cheers!

Μεταξύ μας, η συνταγή της απόλαυσης που μας προσφέρει η Βίκος Cola δεν είναι και τόσο… μυστική. Η εταιρεία δεν κρύβει ότι η μοναδική της γεύση οφείλεται στο φυσικό μεταλλικό νερό, που δεν έχει υποστεί καμία επεξεργασία και στην αποκλειστική μυστική συνταγή!

vicos33.jpg

Από εκεί και πέρα, καθώς κάποιοι από την παρέα αναζητούν μια έντονη γεύση χωρίς θερμίδες, έχουμε φροντίσει να προμηθευτούμε όση Βίκος Cola Στέβια χρειάζεται. Αυτή η cola είναι ό,τι πρέπει για αυτές και αυτούς που θέλουν η φετινή Eurovision να έχει τη γλυκιά γεύση του φυσικού γλυκαντικού από το φυτό στέβια και να είναι και φυσική, όπως το φυσικό μεταλλικό νερό που είναι βασικό συστατικό του αναψυκτικού. Όλα αυτά, μαζί με τον χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, τα βρίσκεις σε ένα αναψυκτικό, τη Βίκος Cola Στέβια.

Τέλος, επειδή στην παρέα υπάρχουν και οι «κλασικοί», δεν μπορεί να λείπει από το τραπέζι μας η Βίκος Cola Κλασική. Με λίγο περισσότερα λόγια, η cola όπου η φυσική συνταγή συναντά την αποκλειστική συνταγή της Βίκος για τη δημιουργία μιας αυθεντικής ελληνικής γεύσης. Με έναν ανατρεπτικό αέρα, σαν αυτό της Μαρίνας Σάττι, και έχοντας ως βάση το φυσικό μεταλλικό νερό, κάθε γουλιά υπόσχεται μια ασύγκριτη απόλαυση.

Μπορεί να μην ξέρουμε πού θα πέσει τελικά το «Ζάρι» , αυτό που ξέρουμε όμως είναι ότι θέλουμε να το δούμε στην πρώτη θέση. Και ξέρεις τι λένε. Δίψα για πρώτη θέση; Δίψα για Βίκος Cola!

Cheers!

Μπορείς να ακολουθήσεις τη Βίκος Cola στο Facebook, το Instagram και το TikTok για να μαθαίνεις ό,τι την αφορά.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved