Eurovision night: Ακολούθησε τη συμβουλή μου και διοργάνωσε την πιο fun βραδιά
Inside Stories

Eurovision night: Ακολούθησε τη συμβουλή μου και διοργάνωσε την πιο fun βραδιά

Η στιγμή του χρόνου που όλοι περιμέναμε έφτασε!

Επιτέλους, η μεγάλη βραδιά της Eurovision βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής και, αν είσαι κι εσύ σχεδόν «εμμονικός» με τον θεσμό, αυτή η εβδομάδα είναι η αγαπημένη σου. Σήμερα η Μαρίνα Σάττι και η ομάδα της θα ανέβουν στη σκηνή, με εμάς να ζητωκραυγάζουμε μπροστά από τις τηλεοράσεις μας και να χορεύουμε ξέφρενα το «Ζάρι». Γιατί, ειλικρινά, τέτοιο χαμό για ελληνική συμμετοχή είχαμε να δούμε από την εποχή της Καλομοίρας και της Έλενας Παπαρίζου.

Αυτή την iconic, όμως, στιγμή της Ελλάδας στη Eurovision δεν γίνεται να τη ζήσεις χωρίς παρέα. Αυτή την ημέρα (ή, μάλλον, βραδιά), όλοι μαζευόμαστε γύρω από την τηλεόραση και περιμένουμε με ανυπομονησία τις συμμετοχές -και πιο πολύ την Ελληνική. Οπότε, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να καλέσεις στο σπίτι σου τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να οργανώσεις την πιο fun βραδιά Eurovision. Φίλοι, φαγητό, παιχνίδια, μουσική, αγωνία για το τελικό αποτέλεσμα, Βίκος Cola και έχεις ό,τι χρειάζεσαι για να περάσεις μια αξέχαστη βραδιά. Γιατί η Eurovision δεν ενώνει μόνο τις χώρες, αλλά και τους ανθρώπους.

Τι πρέπει, όμως, να κάνεις για να διοργανώσεις το καλύτερο Eurovision party; Απλά συνέχισε να διαβάζεις και μας ευχαριστείς αργότερα (γιατί, με αυτές τις συμβουλές, το 12άρι θα πάει σίγουρα σε εσένα)!

vicos2.jpg

#1 Οργάνωσε τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια Eurovision

Αναρωτιέσαι τι θα κάνει το μικρό Eurovision party σου ακόμα καλύτερο; Τα θεματικά παιχνίδια, φυσικά. Απλά κάνε μια καλή έρευνα για όλα όσα σχετίζονται με τον θεσμό και δημιούργησε τα πιο fun παιχνίδια γνώσεων για τη Eurovision. Ποια ήταν η πρώτη ελληνική συμμετοχή; Πόσες φορές νίκησε ο Johnny Logan; Ποια γνωστή στιχουργός και παρουσιάστρια έγραψε το «My Number One»; Κι αν θες και κάτι ακόμα πιο διασκεδαστικό, το «Ντου, ντου: Eurovision Edition» είναι εδώ για να μαντέψετε τα τραγούδια του θεσμού μόνο με μια μελωδία. Σε περίπτωση, βέβαια, που ο χρόνος σε πιέζει και δεν μπορείς να τα σκεφτείς όλα αυτά, μην ανησυχείς! Απλά μπες στο επίσημο site της Eurovision και θα βρεις αμέτρητες επιλογές παιχνιδιών για να περάσεις μαζί με την παρέα σου το πιο iconic βράδυ τελικού.

#2 Δίψα για τη νίκη; Δίψα για Βίκος Cola

Και σε ρωτάω, τι είναι πιο σημαντικό από το φαγητό και το αναψυκτικό σου όταν παρακολουθείς Eurovision; Τίποτα, είναι η απάντηση. Γιατί Eurovision night χωρίς pizza και Βίκος Cola, δεν υπάρχει. Η κλασική φωτογραφία μιας παρέας από αυτό το βράδυ είναι να βρίσκεται μαζεμένη στο σαλόνι, γύρω από την τηλεόραση, τρώγοντας pizza και απολαμβάνοντας την αγαπημένη σε όλους Βίκος Cola. Για αυτό εσύ, επειδή εκείνη τη βραδιά τα τηλέφωνα στα delivery παίρνουν φωτιά, προπαράγγειλε το φαγητό σας έτσι ώστε να είναι στην πόρτα σου την ώρα που θες (και όχι δυο ώρες μετά). Και, φυσικά, προμηθεύσου από πριν Βίκος Cola για όλους. Βίκος Cola Κλασική για μια αυθεντική ελληνική γεύση με το φυσικό μεταλλικό νερό, Βίκος Cola Στέβια, με τη γλυκιά γεύση της στέβια και την ευεργετικότητα του φυσικού μεταλλικού νερού και, φυσικά, Βίκος Cola Zero Sugar, χωρίς ζάχαρη, χωρίς θερμίδες, χωρίς καθόλου τύψεις, για όσους προσέχουν τη διατροφή τους ακόμα και τη βραδιά της Eurovision, και ζήστε την απόλυτη απόλαυση. Η αυθεντική ελληνική γεύση της θα φέρει τον αέρα της νίκης και μάλλον το πρώτο 12άρι θα το πάρει σίγουρα το αγαπημένο μας αναψυκτικό.

#3 Ντυθείτε οι αγαπημένες σας συμμετοχές

Μπορεί οι Απόκριες να πέρασαν, αλλά ευτυχώς η Eurovision είναι εδώ και θα σας δώσει την ευκαιρία να γίνετε δημιουργικοί και να φτιάξετε την τέλεια στολή εμπνευσμένη από την αγαπημένη σας συμμετοχή. Πες σε όλους λοιπόν ότι το πάρτυ είναι θεματικό και άσε τη φαντασία τους να καλπάσει. Ruslana, Sertab, Σάκης από το «Shake it», με ένα τζιν και ένα άσπρο t-shirt, και πολλά άλλα Eurovision looks θα απογειώσουν το στυλ, αλλά και το πάρτυ σου. Τόσες Eurovision συμμετοχές δεν θα έχουν βρεθεί ξανά στο ίδιο σαλόνι.

#4 To Top 10

Πέρασε, λοιπόν, η ώρα και φτάσατε αισίως στο καθιερωμένο και γνωστό σε όλους Recap όλων των τραγουδιών που διαγωνίστηκαν στον μεγάλο τελικό της Eurovision. Εκτός από την ψήφο που θα δώσετε στην συμμετοχή που σας άρεσε περισσότερο, θα κάνετε όλοι τη δική σας πρόβλεψη για τη χρυσή δεκάδα του φετινού διαγωνισμού, αλλά και για τη νικητήρια χώρα. Θα έχεις φροντίσει να εκτυπώσεις τα κατάλληλα Eurovision-themed χαρτιά για το top 10 και η ώρα του δικού σας διαγωνισμού έχει αρχίσει. Ποιος θα «πέσει μέσα» στα προγνωστικά και ποιος θα προβλέψει τον μεγάλο νικητή; Αυτός, λοιπόν, που θα τα καταφέρει, θα λάβει στο τέλος το δώρο της βραδιάς, το οποίο εννοείται θα είναι και αυτό θεματικό αλλά θα έρθει μαζί και με το πιο δροσιστικό και αυθεντικό αναψυκτικό, την αγαπημένη μας Βίκος Cola, για να μπορεί να το απολαμβάνει και μετά το Eurovision night.

Η αγαπημένη στιγμή της χρονιάς λοιπόν, δεν θέλει και πολλά για να γίνει ακόμα καλύτερη. Τέσσερις συμβουλές και μια Βίκος Cola αρκούν για να περάσετε εσύ και η παρέα σου την πιο διασκεδαστική Eurovision night που θα θυμάστε για μια ζωή.

Μπορείς να ακολουθήσεις τη Βίκος Cola στο Facebook, το Instagram και το TikTok για να μαθαίνεις ό,τι την αφορά.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved