Urban Jungle Vibes: Πώς θα κάνεις τον χώρο σου να μοιάζει με κατάφυτο παράδεισο
Inside Stories

Urban Jungle Vibes: Πώς θα κάνεις τον χώρο σου να μοιάζει με κατάφυτο παράδεισο

Τα «βήματα» είναι ειλικρινά πανεύκολα και ξεκινούν από τα φυτά, το βασικό στοιχείο για το urban jungle σκηνικό που θέλεις να πετύχεις.

Το καλοκαίρι πλησιάζει, η ζέστη έχει ξεκινήσει από τώρα (Απρίλη, λέει, έχουμε) και το μόνο που θέλεις είναι διακοπές. Έτσι, οι εικόνες που παίζουν αδιαλείπτως στο μυαλό σου έχουν πρωταγωνίστριες τις κολλητές σου και εσένα, σε ένα μέρος ήρεμο, μέσα στη φύση, να πίνετε τα αγαπημένα σας cocktail κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο και να απολαμβάνετε τις στιγμές που περιμένατε έναν ολόκληρο χρόνο. Δηλαδή, τις στιγμές της απόλυτης χαλάρωσης.

Και κάπου εδώ, το όνειρο σταματάει, διότι όχι μόνο επανήλθες στην πραγματικότητα και συνειδητοποίησες ότι αυτές οι εικόνες αργούν, αλλά συγχρόνως θυμάσαι ότι το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού θα το περάσεις στην Αθήνα λόγω δουλειάς. Το ξέρουμε ότι δεν μπορείς να το δεχτείς αλλά πίστεψε μας, ο Αύγουστος στην πόλη δεν είναι τόσο κακός όσο πιστεύεις. Μπορείς να κάνεις ένα σωρό πράγματα που θα σου φτιάξουν τη διάθεση: Από το να πας θερινό σινεμά, να βγεις σε παραλίες κοντά στην Αθήνα ή να πιες τα πιο γευστικά και δροσιστικά ποτά σε πανέμορφες ταράτσες, μέχρι -ίσως το κυριότερο και μάλλον κάτι που δεν σου είχε περάσει καθόλου από το μυαλό σου- να διαμορφώσεις τον κήπο του σπιτιού σου για να έχει τα πιο καλοκαιρινά vibes και να τον μετατρέψεις σε έναν επίγειο και κατάφυτο παράδεισο!

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved