Η κορυφαία διεθνής ποδοσφαιρίστρια Θωμαή Βαρδαλή έρχεται στην ομάδα του Giant Heart της Novibet
Inside Stories

Η κορυφαία διεθνής ποδοσφαιρίστρια Θωμαή Βαρδαλή έρχεται στην ομάδα του Giant Heart της Novibet

Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Ποδοσφαίρου σηματοδοτεί μία συνεργασία που φέρνει το ελληνικό γυναικείο ποδόσφαιρο στο προσκήνιο

Αθήνα, 27/05/2024 – Η κορυφαία διεθνής ποδοσφαιρίστρια Θωμαή Βαρδαλή είναι η νέα προσθήκη στην ομάδα των μεγάλων ονομάτων του ελληνικού ποδοσφαίρου που αποτελούν τους Πρεσβευτές του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς Giant Heart της Novibet, μετά τον Κώστα Τσιμίκα και τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Το Giant Heart έχει ως στόχο το να συνεισφέρει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου, πιο βιώσιμου και συμπεριληπτικού μέλλοντος, μέσα από ενέργειες με σημαντικό θετικό αντίκτυπο για την κοινωνία, με έμφαση στη νέα γενιά. Σε αυτή την αποστολή, η Novibet ενώνει τις δυνάμεις της με σημαντικές προσωπικότητες σε μία Συμμαχία Αγάπης για καλό σκοπό! Οι Πρεσβευτές του Giant Heart είναι άτομα με μεγάλη αναγνώριση, που με το προσωπικό τους παράδειγμα αναδεικνύουν τις αξίες της κοινωνικής ευαισθησίας και της ευθύνης απέναντι στο συνάνθρωπο και το περιβάλλον.

Ξεκινώντας τα πρώτα της βήματα στον απαιτητικό χώρο του ποδοσφαιρικού πρωταθλητισμού από την πολύ μικρή ηλικία των έξι χρόνων, η Θωμαή Βαρδαλή έχει διαγράψει μέχρι σήμερα μία πορεία με αμέτρητες επιτυχίες και κατακτήσεις τίτλων εντός και εκτός Ελλάδος. Παράλληλα όμως με την καριέρα της εντός των γηπέδων, η Θωμαή έχει δουλέψει ακούραστα για να κάνει το ποδόσφαιρο ένα πιο συμπεριληπτικό άθλημα, έχοντας συνεργαστεί σε αυτό το σκοπό με κορυφαίους διεθνείς οργανισμούς και μη κυβερνητικές οργανώσεις.

Τόσο λόγω του πλούσιου κοινωνικού έργου της, όσο κυρίως λόγω της πορείας της και του προσωπικού της παραδείγματος, η Θωμαή αποτελεί ιδανική προσθήκη στην ομάδα του Giant Heart, κλείνοντας τον κύκλο των κορυφαίων του Ελληνικού ποδοσφαίρου που αποτελούν τους Πρεσβευτές του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς της Novibet.

Με εναρκτήρια αφορμή τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Ποδοσφαίρου και μαζί με τη Θωμαή, το Giant Heart στοχεύει στο να φέρει στο προσκήνιο το ζήτημα του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, καθιστώντας το πλέον αγαπημένο άθλημα του κοινού πιο ανοιχτό και προσβάσιμο στα κορίτσια και τις γυναίκες σε όλη τη χώρα.

Στο πλαίσιο της ανακοίνωσης της ένταξης της στην ομάδα των Πρεσβευτών του Giant Heart, η Θωμαή Βαρδαλή δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που από σήμερα είμαι Πρεσβευτρια του κοινωνικού προγράμματος Giant Heart , που έγινα και εγώ κομμάτι αυτής της Συμμαχίας Αγάπης με το τόσο σπουδαίο έργο. Θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να έχει το ποδόσφαιρο γυναικών τη θέση που του αξίζει. Κανένα κορίτσι δεν θα πρέπει να φοβάται να ονειρεύεται!»

Όπως επίσης σημείωσε ο Χριστόφορος Μποζατζίδης, Chief Marketing Communications Officer της Novibet, με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας της Θωμαής Βαρδαλή με το Giant Heart: «Η προσθήκη της Θωμαής στην ομάδα του Giant Heart έρχεται ως φυσικό επακόλουθο των αξιών που πρεσβεύει και αναδεικνύει, και είναι πολύ μεγάλη μας χαρά να ανακοινώνουμε αυτή τη σύμπραξη σε μία τόσο σημαντική ημέρα όσο η Παγκόσμια Ημέρα Ποδοσφαίρου. Δουλεύοντας μαζί με τη Θωμαή, κοινός μας σκοπός είναι να δώσουμε το ηχηρό μήνυμα ότι η θέση της γυναίκας είναι και στις αλάνες, και στις ακαδημίες και στα μεγάλα γήπεδα, οπουδήποτε δηλαδή το ποδόσφαιρο ζει και εξελίσσεται, δίνοντας την ευκαιρία σε κάθε κορίτσι να κυνηγήσει το όνειρό του στο χώρο του επαγγελματικού και μη αθλητισμού».

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, το Giant Heart και η Θωμαή Βαρδαλή θα προχωρήσουν σε μία σειρά στοχευμένων ενεργειών για την προώθηση της ισότιμης πρόσβασης των γυναικών στο ποδόσφαιρο.

GiantHeart_thomai_press

Σχετικά με το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς Giant Heart

H Συμμαχία Αγάπης Giant Heart της Novibet συστάθηκε τον Μάιο του 2021 με στόχο την οικοδόμηση ενός καλύτερου, πιο βιώσιμου και συμπεριληπτικού μέλλοντος, μέσα από ενέργειες που προωθούν την αξία του αθλητισμού, τη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων και την προάσπιση των δικαιωμάτων των αδέσποτων ζώων συντροφιάς. Έχοντας ως Πρεσβευτές τον Κώστα Τσιμίκα και τον Γιάννη Κωνσταντέλια, η πρωτοβουλία Giant Heart προσφέρει ουσιαστική υποστήριξη σε φορείς και τοπικές κοινωνίες, αλλά και σε συνανθρώπους μας σε περιπτώσεις έκτακτων αναγκών.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του Giant Heart μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα https://www.giantheart.gr/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved