«Taste the Experience» από τη Fischer με ambassador τον ηθοποιό Αντίνοο Αλμπάνη
Inside Stories

«Taste the Experience» από τη Fischer με ambassador τον ηθοποιό Αντίνοο Αλμπάνη

Επιλέγοντας να απολαύσουμε τη ζωή.

Ας ξεκινήσουμε αυτό το κείμενο με ένα κουίζ: Αλήθεια πόσες από εμάς φροντίζουν να κάνουν καθημερινά τη ρουτίνα τους… ξεχωριστή; Δεν θέλω να προτρέχω αλλά κάτι μου λέει πως η πλειοψηφία των απαντήσεων δεν θα έχει θετικό πρόσημο. Και αυτό γιατί, αν σκεφτούμε μία τυπική μέρα μας, θα συνειδητοποιήσουμε ότι το τρέξιμο συχνά, δεν μας αφήνει να βλέπουμε την κάθε ημέρα με άλλα μάτια.

Μήπως όμως, τελικά, είναι πιο εύκολο και απλό απ’ ό,τι νομίζουμε, να δημιουργήσουμε τις πιο μοναδικές εμπειρίες; Δεν το λέω μόνο εγώ, το προσυπογράφει και ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο πρώτος Έλληνας ambassador της Fischer, στο νέο τηλεοπτικό σποτ της, «Taste the Experience», που φέρει την ιδιαίτερη οπτική του Βασίλη Κεκάτου (είμαστε σίγουρες ότι θες να το δεις!), χάρη στην παραγωγή της Foss Production.

Επιλέγοντας να απολαύσουμε τη ζωή

Δεν χρειάζεται πολλή προσπάθεια, λοιπόν. Ας σκεφτούμε ένα girls’ night στο μπαλκόνι του σπιτιού μας με τις φίλες μας. Μπορεί να ακούγεται υπερβολικά συνηθισμένο αλλά υπάρχουν τρόποι, και μάλιστα απλοί, να αλλάξουμε αυτό το perception. Για παράδειγμα, μερικά λαμπάκια και ένα vintage πικάπ για να ακούμε μουσική, ενώ πίνουμε την πιο παγωμένη μπίρα Fischer με τις κολλητές μας, είναι μόνο μερικές από τις μικρές «πινελιές» που μπορούν να κάνουν ξεχωριστές τις στιγμές μας.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved