Fortimel: «Δίνουμε βάρος σε όσα έχουν αξία» και φροντίζουμε για την υγεία των αγαπημένων μας
Inside Stories

Fortimel: «Δίνουμε βάρος σε όσα έχουν αξία» και φροντίζουμε για την υγεία των αγαπημένων μας

Όσο μεγαλώνουμε εμείς, μεγαλώνουν και τα πιο αγαπημένα μας πρόσωπα: Οι γονείς μας και οι γιαγιάδες και οι παππούδες μας, στους οποίους έχουμε μεγάλη αδυναμία, γι’ αυτό και θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για να τους βλέπουμε γερούς και υγιείς.

Τα χρόνια όμως περνούν και πολλές φορές, όπως είναι λογικό, φέρνουν μαζί και κάποιες δοκιμασίες τις οποίες καλούνται να αντιμετωπίσουν οι αγαπημένοι μας, με αποτέλεσμα να υπάρχουν περίοδοι κατά τη διάρκεια των οποίων, σωματικά και ψυχικά, δεν αισθάνονται στα καλύτερά τους. Είτε ο λόγος είναι η ξαφνική απώλεια βάρους, είτε η αδυναμία στην κίνηση ή ακόμη και η εξάντληση, ένα είναι το σίγουρο: Πρόκειται για συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσουμε.

Και εδώ, είναι που έρχεται ή μάλλον, πρέπει να έρθει στο μυαλό μας η δυσθρεψία (υποθρεψία). Μία κατάσταση, η οποία συνήθως δεν γίνεται αντιληπτή από εκείνους που πλήττονται από αυτήν, γι’ αυτό και είναι σημαντικό ο περίγυρός τους, εμείς δηλαδή, να δίνουμε την απαραίτητη προσοχή και να δρούμε για εκείνους. Πώς θα το καταφέρουμε αυτό; Φροντίζοντας να βρούμε τον λόγο που η απώλεια βάρους τους «έχει χτυπήσει την πόρτα» και να τον καταπολεμήσουμε παρέα. Και ακόμα και αν είναι αργά, υπάρχει η κατάλληλη λύση και ονομάζεται Fortimel . Ο λόγος για τα θρεπτικά σκευάσματα που συμβάλλουν στην αύξηση της πρόσληψης πρωτεΐνης και ενέργειας και βοηθούν στην διατροφική διαχείριση της δυσθρεψιάς (υποθρεψίας).

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved