Τώρα εσύ αποφασίζεις για την επόμενη ημέρα με σύμμαχό σου το «χάπι της επόμενης ημέρας»
Inside Stories

Τώρα εσύ αποφασίζεις για την επόμενη ημέρα με σύμμαχό σου το «χάπι της επόμενης ημέρας»

Ευτυχώς, η κατάσταση του πανικού δεν κράτησε για πολύ, μιας και -για καλή μου τύχη- το αγόρι μου ήταν ο ψύχραιμος της υπόθεσης, θυμίζοντάς μου κάτι που μέσα στον πανικό μου είχα ξεχάσει εντελώς.

έτος ήταν η πρώτη φορά που ήρθα αντιμέτωπη με την πιθανότητα μιας εγκυμοσύνης, μια πιθανότητα που η αλήθεια είναι πως με βρήκε αρκετά απροετοίμαστη. Και αυτό διότι είμαι 20 χρονών, έχω σχέση σχεδόν ενάμιση χρόνο και, ενώ ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχα διανοηθεί την πιθανότητα μίας ενδεχόμενης εγκυμοσύνης, έναν μήνα πριν συνέβη κάτι που είχα ακούσει μόνο από ιστορίες φίλων: Έσπασε το προφυλακτικό.

Ναι, τελικά μπορεί να συμβεί στον καθένα. Και παρά το γεγονός πως στην αρχή πανικοβλήθηκα -δεν θα στο κρύψω- κάνοντας εκατοντάδες σενάρια στο μυαλό μου, η αλήθεια είναι πως όλα μα όλα τα σενάρια κατέληγαν σε ένα κοινό συμπέρασμα. Το γεγονός πως δεν είμαι καθόλου έτοιμη να κάνω τη δική μου οικογένεια - πόσο μάλλον να φροντίσω ένα μωρό.

Ευτυχώς, η κατάσταση του πανικού δεν κράτησε για πολύ, μιας και -για καλή μου τύχη- το αγόρι μου ήταν ο ψύχραιμος της υπόθεσης, θυμίζοντάς μου κάτι που μέσα στον πανικό μου είχα ξεχάσει εντελώς. Το χάπι της επόμενης ημέρας ή αλλιώς, χάπι επείγουσας αντισύλληψης. Δεν είχε χρειαστεί να το πάρω έως τότε και η αλήθεια είναι ότι ένιωθα κάπως αμήχανα στη σκέψη να το ζητήσω από το φαρμακείο. Δεν ξέρω γιατί, μάλλον υπάρχουν ακόμη πολλά ταμπού, που ως άτομα και ως κοινωνία δεν έχουμε ξεπεράσει.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved