Κινδύνεψαν να χαθούν στοιχεία για τη δολοφονία του επιχειρηματία Ζουγανέλη
Inside Stories

Κινδύνεψαν να χαθούν στοιχεία για τη δολοφονία του επιχειρηματία Ζουγανέλη

Χωρίς λεφτά έχουν μείνει τα υπερσύγχρονα εργαστήρια της αστυνομίας και σύμφωνα με τον γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια θα ήταν η αιτία να μην εξεταστούν σημαντικά ευρήματα για την δολοφονία του επιχειρηματία Δημήτρη Ζουγανέλη στη Μύκονο.


«Ζήτησε η κ. Παπαγιάννη, ανακριτής Σύρου, να γίνει επιστημονική διερεύνηση των ευρημάτων και επειδή η εξέταση των ευρημάτων αυτών απαιτούσε πραγματικά πολύ ακριβές εξετάσεις απήντησε η Ελληνική Αστυνομία ότι λόγω ελλείψεως κονδυλίων δεν κάνουμε αυτές τις εξετάσεις. Όπως το ακούτε…» είπε ο κος Κούγιας.


Τελικά τα ρούχα και τα καπελά που βρέθηκαν στην τεχνητή λίμνη Άνω Μέρα Μυκόνου θα εξεταστούν στα εργαστήρια για εντοπισμό βιολογικού υλικού και τα αποτελέσματα θα χρησιμοποιηθούν στη δίκη που αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγο καιρό. Στο μεταξύ, στην χώρα μας εκδόθηκε ήδη και το τρίτο πρόσωπο που κατηγορείται για την ληστεία μετά φόνου του γνωστού Μυκονιάτη επιχειρηματία.


«Έκανε ένα αδίκημα εκεί στην Πολωνία και σύμφωνα με τον Πολωνικό νόμο πρέπει να εκδικαστεί πρώτα η υπόθεση αυτή, να εκτίσει την ποινή και μετά να εκδοθεί στην Ελλάδα. Εμείς πετύχαμε και κάναμε μια παράκαμψη αυτής της διαδικασίας και έτσι εξεδόθη στην Ελλάδα. Δεν είναι δυνατόν το ίδιο όταν πρόκειται για μια κλοπή και την αφαίρεση μιας ανθρώπινης ζωής.» πρόσθεσε ο γνωστός ποινικολόγος.


Για την δολοφονία και την κλοπή ενός χρηματοκιβωτίου με μεγάλο χρηματικό ποσό κατηγορούνται μια νεαρή και ένα ακόμα άτομο που μετά την πράξη τους τον περασμένο Οκτώβριο διέφυγαν στο εξωτερικό. Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved