Εσείς και τα μπαχάρια
Αν θέλετε το τζίντζερ σας φρέσκο και γευστικό, φροντίστε να το τρίβετε στο γουδί λίγο πριν το βάλετε στο φαγητό σας. Έτσι θα παραμείνει φρέσκο και η γεύση του θα είναι έντονη στο φαγητό σας.
Για ακόμα πιο έντονες γεύσεις στα φαγητά σας φροντίστε να τα τσιγαρίζετε μαζί με το κρεμμύδι ή το σκόρδο και όχι να τα βάζετε στο τέλος του μαγειρέματος. Έτσι θα αφήσετε τις γεύσεις τους να βγουν και να μοσχομυρίσει το σπίτι σας.
Πηγή: queen.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ