Σιντορέλα-The Next Top Model
Inside Stories

Σιντορέλα-The Next Top Model

Από μικρή είχε φιλοδοξίες για κάτι πιο glamorous και σε αυτό τουλάχιστον όλα της πήγαν πρίμα.

Το κορίτσι που είχε την τύχη να φοιτήσει σε ένα Δημοτικό σχολείο με διευθύντρια την κ Πρωτονοταρίου, πρωτοπόρο στη σωστή διαμόρφωση μιας πολυπολιτισμικής μαθητικής κοινωνίας, δεν είχε ποτέ κόμπλεξ για την «περίεργη» καταγωγή της, όπως εξ άλλου και τα υπόλοιπα παιδιά από την Αλβανία, την Νιγηρία, τη Ρωσία ή τη Συρία που φοίτησαν στο 132ο Δημοτικό της Γκράβας. Κι αυτά τα ξέρω πολύ καλά γιατί εκείνα τα χρόνια έτυχε να είμαι στο σύλλογο γονέων, συντελώντας κι εγώ με τον τρόπο μου σε αυτό το πολύχρωμο πανηγύρι.

Αιγόκερως με Σελήνη στον Ταύρο, η Σιντορέλα Τόλη ανήκει στη γενιά των παιδιών που είναι επιφορτισμένα να αλλάξουν τον κόσμο, το καθένα από το δικό του μετερίζι. Τουλάχιστον η σύνοδος Ουρανού-Ποσειδώνα στον Αιγόκερω αυτό «υπόσχεται» και από ότι φαίνεται η δυναμική και φιλόδοξη «Σταχτοπούτα» πήρε ήδη κάτι από το μερίδιο της.
Η ανακήρυξη της σε Next Top Model έγινε με τον προοδευμένο Ήλιο της να «πέφτει» πάνω σε αυτή τη σύνοδο, αλλάζοντας έτσι τα δεδομένα και διαμορφώνοντας μια νέα πραγματικότητα στη ζωή της αλλά και στις δικές μας που αρχίζουμε να συνειδητοποιούμε ότι τα παιδιά με διαφορετική καταγωγή που γαλουχήθηκαν στην κοινωνία μας υπάρχουν πλέον παντού και είναι κι αυτά δικά μας παιδιά.

Το ίδιο «άρωμα αλλαγής» αναδύεται και από τα τετράγωνα του διελαύνοντα Ουρανού με την γενέθλια σύνοδο Ερμή-Αφροδίτης στον Τοξότη.
Το τετράγωνο του διελαύνοντα Δία με τον Ήλιο της κατά τη διάρκεια του reality, συνέβαλε βέβαια κι αυτό στην επιτυχία της και πλέον ο δρόμος για μια διεθνή καριέρα είναι ανοικτός.
Ανοικτός, χωρίς όμως τα ...σκυλιά να είναι δεμένα.

Ο γενέθλιος χάρτης της δεν είναι και από τους πιο εύκολους και μάλλον θα χρειαστεί όλη την ενέργεια και το τσαγανό του Άρη της (είναι σε σύνοδο με τον Ήλιο αλλά και τους Ερμή-Αφροδίτη) για να αγωνιστεί ενάντια στις αντιξοότητες και βέβαια κόντρα στον κακό της εαυτό.

Ξεκινώντας από αυτό το τελευταίο, για μένα είναι ξεκάθαρο ότι πίσω από το πρώιμο «ψώνισμα» της Σιντορέλας, στην άλλη μεριά της ζυγαριάς υπάρχει μια χαμηλή αυτοεκτίμηση με αυτοκαταστροφικές διαστάσεις. Το ισχυρό εγώ ισορροπεί το ζύγι αλλά αυτή είναι μια δυναμική ισορροπία με τα πάνω της και τα κάτω της. Πίσω από τη δόξα καιροφυλακτεί η κατάθλιψη και το αντίτιμο για τους μικρούς ή τους μεγαλύτερους θριάμβους δεν είναι καθόλου αμελητέο. Το πάθος και οι ισχυρές ενεργειακές πιέσεις διαμορφώνουν ένα πλαίσιο του τύπου «όλα ή τίποτα». Και το παράδοξο είναι πως κάθε φορά που η «μπίλια» κάθεται στο «όλα» και σηκώνει τη Σιντορέλα στα ουράνια, ο μηχανισμός «συνωμοτώντας» κατευθύνεται αυτομάτως στο «τίποτα».
Εναλλακτικές βέβαια πάντα υπάρχουν (τα τρίγωνα της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα) και ιδίως ο Ποσειδώνας μπορεί να προσφέρει τα αναγκαία «μαξιλαράκια» (καλή καρδιά και «εξάτμιση» των εσωτερικών εντάσεων μέσα από την πίστη και την ονειροπόληση)

Ο Δίας στο Σκορπιό μπορεί να βοηθήσει οικονομικά, ενδέχεται όμως να ενισχύσει το ανικανοποίητο της Σιντορέλας ως προς τα υλικά αγαθά. Και είναι γνωστοί οι ...αμαρτωλοί δρόμοι που μπορεί να πάρει ένας τέτοιος Δίας. Η «νύχτα» του Σκορπιού έχει τα δικά της καμώματα και τους δικούς της πειρασμούς κι εδώ είναι που χρειάζεται ένας ισορροπημένος Κρόνος για να μειώσει τις ακρότητες που δυνητικά προκύπτουν από έναν αχαλίνωτο Δία.
Η οικοθεσία των δύο πλανητών είναι εκείνη που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πορεία που θα πάρουν τα πράγματα.
Αν υπερισχύσει ο Κρόνος (πχ ως γωνιακός), τότε πολλά θα πάρουν αναστολή μέχρι τα τριάντα της χρόνια, οπότε και θα μπορέσει να τα διαχειριστεί πιο ώριμα και πιο ουσιαστικά. Αν αντίθετα ο Δίας είναι πιο ισχυρός, σε αυτό το χάρτη με υπερενισχυμένες τις εξουσίες του Ουρανού, του Άρη και του Ποσειδώνα, τότε το ...χάσαμε το κορίτσι, αφού θα μπει σε έναν δρόμο αδιάκοπης «επέκτασης» και ακροβασιών χωρίς βάσεις ή δίχτυ ασφαλείας.

Όσον αφορά τη Δήμητρα που συνδέεται τόσο με την δημόσια εικόνα του ατόμου και κάποιες από τις κύριες επαγγελματικές επιλογές του, όσο και με το είδος και το εύρος της δημοσιότητας, έχει την ...ατυχία να κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό κι αυτό το γράφω επειδή από την πείρα μου γνωρίζω πως η συνύπαρξη των δύο πλανητών είναι εξαιρετικά δύσκολη.
Από τη μια μπορεί να διαμορφώσουν έναν δύστροπο και νευρωτικό χαρακτήρα με πολλά εκκεντρικά στοιχεία, ενώ από την άλλη φέρνουν ανατροπές και απροσδόκητα γεγονότα, ως επί το πλείστον ανεπιθύμητα. Μη γνωρίζοντας σε ποιούς οίκους συμβαίνουν όλα αυτά, θα σταματήσω εδώ.

Αν πάντως η Σιντορέλα κατορθώσει να κερδίσει το στοίχημα της διαχείρισης της επιτυχίας της, η ίδια όψη θα την βοηθήσει να ξεχωρίσει όχι μόνον στις πασαρέλες αλλά και σε αρκετούς συγγενικούς τομείς. Μπορεί να εξελιχθεί σε μια σχεδιάστρια μόδας ή σε μια επιχειρηματία του χώρου με ουσιαστική πρωτοτυπία. Μπορεί ακόμη να γίνει μια καλλιτέχνιδα με την ευρεία έννοια του όρου.
Ας μην ξεχνάμε ότι τον Ουρανό συνοδεύει ο Ποσειδώνας, ο καθ’ ύλην αρμόδιος δηλαδή των τεχνών σε όλο τους το φάσμα και επιπλέον οι δύο πλανήτες ως αστρικοί πέφτουν πάνω στη σύνοδο του τροπικού Ερμή με την Αφροδίτη, ενδυναμώνοντας έτσι ακόμη περισσότερο την ισχύ τους και δίνοντας μια ακόμη ώθηση στο «δικαίωμα της διαφορετικότητας», το οποίο φυσικά αναφέρεται και στην ερωτική της ζωή.


Με δεδομένες τις συνόδους μιας έτσι κι αλλιώς «φιλελεύθερης» Αφροδίτης με τον Άρη τον αστρικό Ουρανό και τον αστρικό Ποσειδώνα, η προσωπική της ζωή αναμένεται να είναι αρκούντως ...θυελλώδης και ενίοτε σκανδαλώδης.


2. Ερωτηματικά για τη συνέχεια

από τον Karl Heinz Ottinger


Είχαμε τα reality, πήγαμε στα talent show και ξαφνικά ήρθε και το Next Top Model. Προσωπικά, αν και θεωρώ αποτυχημένο το εγχείρημα, εντούτοις θα αναλύσω τα καθέκαστα.

Το Next Top model έχει γίνει θεσμός. Τώρα για το αν αυτά είναι για Top Model.. Η Linda Evangelista είναι 43 και, αν τις βάλεις διπλά τις “δικές” μας “Top Model”, παίρνεις την θεά Linda τώρα για πασαρέλα και τις μικρές τις στέλνεις στην Didacta για να μάθουν στενογραφία και τυφλό σύστημα.

Όταν είσαι ευλογημένος και οι οφθαλμοί σου έχουν δει Claudia, Naomi , Linda & Cindy όλα τα άλλα είναι περιττά. Ακόμα και η Ίνα Λαζοπούλου τώρα είναι καλύτερη. Για τα νιάτα της δεν το συζητάμε... Θεά!

Από αυτόν τον διαγωνισμό ξεχώρισε η Σιντορέλα Τόλη. Όμορφη κοπελίτσα ουσιαστικά καλύτερη από τις υπόλοιπες. Η νίκη της εκτός των άλλων ήρθε με τον διελαύνοντα Ποσειδώνα να είναι σε σύνοδο με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Πλούτωνα κι από αυτήν την άποψη θα πρέπει να προσέξει τι της τάζουνε, μήπως τελικά μπει σε έναν πολύ απατηλό δρόμο.

Έχει μια σύνοδο Ηλίου- Άρη στον Αιγόκερω πράγμα που της δίνει μαχητικότητα και την έννοια της διεκδίκησης στο να κυνηγήσει το όνειρο. Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στην 27η μοίρα (ιδιότητες Διδύμων) της δίνουν την δυνατότητα και το ταλέντο να ξέρει πως θα «παίξει» με την κάμερα. Η Σελήνη είναι στον Ταύρο και σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και σε αντίθεση με τον Πλούτωνα: Γοητεία και ότι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό.

Το εξάγωνο Ερμή και Αφροδίτης αντίστοιχα με τον Κρόνο δείχνουν ένα άτομο με μέθοδο και με αυταπάρνηση για να φτάσει στο σκοπό του. Η Μαύρη Σελήνη στον Κριό της βγάζει ένα επιθετικό και παρορμητικό attitude.

Στον γενέθλιο χάρτη της η εξίσωση ΟΥΡΑΝΟΣ=ΗΛΙΟΣ/ΔΙΑΣ δούλεψε άψογα μιας και την έφερε νικήτρια.
Όμως, τα μεσοδιαστήματα του Aries Point δείχνουν πως έχει ένα «περιορισμένο» βεληνεκές δράσης. Ο Δίας έχει καλή επαφή με το Δίας/Kronos που δείχνει υψηλές διακρίσεις αλλά για σύντομο χρονικό διάστημα (Δίας= Κρόνος/Ουρανός= Ποσειδώνας /Πλούτωνας)

Θα χρειαστεί λοιπόν προσοχή στην καριέρα της, μήπως «ξεφουσκώσει» γρήγορα. Ίσως η παραμονή της στην Αθήνα θα της δώσει μεγαλύτερη διάρκεια στον χώρο κι αυτό γιατί το Local Ascedant της Αθήνας = Cupido/Apollon=Αφροδίτη/Vulcanus=Hades/Zeus

(Επέκταση στην κοινωνία. Φήμη. Μια μεγάλη αγάπη. Το να είμαι ο διακαής πόθος. Μέσω της Τέχνης επηρεάζω το πλήθος.)

Καλή συνέχεια της εύχομαι και ας αρπάξει τις ευκαιρίες από τα μαλλιά αυτή την τριετία, φροντίζοντας συνάμα να μην καβαλήσει το καλάμι.

από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Πηγή: astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved