Σήμανε νέος συναγερμός στην Πάτρα: Εκκενώνεται το «Καραμανδάνειο» Νοσοκομείο Παίδων
H φωτιά στην Αχαΐα ανάγκασε πριν από λίγο (13/8) τις Αρχές να εκκενώσουν το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων — όχι λόγω άμεσης απειλής, αλλά για την απόλυτη ασφάλεια των μικρών ασθενών και του προσωπικού.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, η εκκένωση έγινε καθαρά για προληπτικούς λόγους, βάσει των οδηγιών της Πολιτικής Προστασίας, χωρίς να υπάρχει άμεσος κίνδυνος σύμφωνα με το newsbomb.gr.
Φωτιά στην Αχαΐα: Η δραματική έκκληση on air - «Μάλλον καίγεται, δεν δεχόταν να φύγει!»
Το ΕΚΑΒ μόλις έφτασε στο σημείο για να αναλάβει τη μεταφορά: οκτώ ασθενείς μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα, ενώ τέσσερις περιπατητικοί ασθενείς φιλοξενούνται προσωρινά στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο στο Ρίο.
Οι Αρχές υπογραμμίζουν ότι η επιχείρηση εξελίχθηκε με τάξη και ασφάλεια, διασφαλίζοντας την αδιάλειπτη φροντίδα των παιδιών και χωρίς να προκληθεί ανησυχία στο κοινό.