Inside Stories

Η ιστορία που συγκλόνισε τη Μενεγάκη

Gossip-tv Team

Μια συγκλονιστική ιστορία παρουσίασαν σήμερα στην εκπομπή «Ελένη» η οποία θα μπορούσε να συγκριθεί μόνο κινηματογραφική ταινία.

Πρόκειται για τη ζωή ενός Αμερικανού υπήκοου, 60 ετών σήμερα, όπου η μοίρα του έπαιξε περίεργα παιχνίδια. Ο Μαξ Μέλιτζερ, πριν 21 χρόνια ένιωσε πως η ζωή του τελειώνει αφού σε μια κακή στιγμή έχασε τη σύζυγό του και δυο φίλους του, μετά από αυτοκινητιστικό ατύχημα στο οποίο ήταν ο οδηγός.

Ο Μαξ Μέλιτζερ, τότε, ένιωσε πως δεν έχει νόημα η ζωή του και αποφάσισε να αποτραβηχτεί από τον κόσμο και να ζήσει ως άστεγος παρά το γεγονός ότι είχε οικογένεια. Συγγενείς και φίλοι του πλέον τον θεωρούσαν νεκρό ως ότου ο αδελφός του έφυγε από τη ζωή και άφησε στη διαθήκη του μια τεράστια περιουσία στον άντρα με μόνη προϋπόθεση να τον βρουν. Ικανοί ντεντέκτιβ, λοιπόν, ανέλαβαν αυτό το έργο και τα κατάφεραν με επιτυχία. Ο 60χρονος άνδρας βρέθηκε και από άστεγος και κατατρεγμένος έγινε πολυεκατομμυριούχος.

Τα Αμερικάνικα ΜΜΕ δεν έχουν σταματήσει λεπτό να ασχολούνται με το θέμα όπως επίσης και πολλοί παραγωγοί ταινιών που βλέπουν τις ιστορίες τους να γίνονται πραγματικότητα. Δείτε το βίντεο με την ιστορία του Μαξ Μέλιτζερ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved