Inside Stories

Ήρθε το καλοκαίρι και έφερε το «θεϊκό» συμβόλαιο για το κινητό (video)

Gossip-tv Team

Οι καταναλωτικές συνήθειες και τα κριτήρια που όλοι πλέον αγοράζουμε οτιδήποτε, είτε προϊόντα είτε υπηρεσίες, έχουν αλλάξει κατά πολύ.

Οι εποχές επιβάλουν τη λογική του «value for money» σε όλες μας τις επιλογές, πάνε οι σπατάλες του παρελθόντος και οι παραφουσκωμένες πιστωτικές. Από την άλλη, πώς να το κάνουμε, θέλουμε να είμαστε και μέσα στη μόδα, θέλουμε και να ανανεώνουμε την εμφάνισή μας, γενικά να μη στερούμαστε αλλά να καλύπτουμε τις ανάγκες μας με τον πιο έξυπνο και οικονομικό τρόπο.

Το καλό είναι ότι πολλές επιχειρήσεις ανταποκρίνονται στις νέες ανάγκες και προσαρμόζουν τη φιλοσοφία τους. Τέλειο παράδειγμα είναι η WIND, που μείωσε τις τιμές της σχεδόν 30% τα τελευταία 2 χρόνια και συνεχίζει να βγάζει πολύ συμφέρονται προϊόντα όπως το νέο συμβόλαιο W. Πρώτα απ' όλα, λατρέψαμε την επικοινωνία του. Ο καταπληκτικός Χρήστος Βαλαβανίδης ως «άγιος Πέτρος» να εξηγεί στον υποψήφιο κάτοικο του παραδείσου ότι δυστυχώς δεν μπορεί να του επιτρέψει την είσοδο διότι όσο ήταν εν ζωή πλήρωνε πολύ ακριβά την επικοινωνία του και αυτό είναι μεγάλη αμαρτία! Ευρηματικό! Εξίσου εξαιρετικό φαίνεται και το ίδιο το προϊόν αφού με 49,90€ ξενοιάζεις. Έχεις απεριόριστες κλήσεις προς όλα τα δίκτυα, κινητά και σταθερά, έχεις απεριόριστα γραπτά μηνύματα και απεριόριστο mobile internet ώστε αν θες να είσαι στο youtube ή στο facebook όλη μέρα. Όντως θεϊκό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved