Inside Stories

Ο κορυφαίος bartender του κόσμου, Simone Caporale στο Skinos Mediterranean Cocktails Challenge 2014!

Gossip-tv Team

Ένα συναρπαστικό νέο έρχεται να συμπληρώσει τη δυναμική πορεία του Skinos Mediterranean Cocktails Challenge.

Ειδικός καλεσμένος και κριτής του τελικού του πιο σημαντικού διαγωνισμού Μεσογειακού κοκτέιλ θα είναι ο διάσημος bartender Simone Caporale! O διεθνούς φήμης Ιταλός bartender ξεκίνησε την καριέρα του πριν από 11 χρόνια σε ένα μικρό bar στην καρδιά του Κόμο στη Βόρεια Ιταλία. Το ταλέντο του, η σκληρή δουλειά και το επικοινωνιακό του χάρισμα του άνοιξαν την πόρτα για το πασίγνωστο Artesian Bar στο Λονδίνο. Ήταν εκεί όπου ένωσε δυνάμεις με τον Alex Kratena και οδήγησαν το Artesian στην κορυφαία θέση των bars παγκοσμίως (World's Best Bar 2012 και 2013). Σύντομα η φήμη του "maestro" τον ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο, κάνοντάς τον έναν από τους πιο αναγνωρισμένους bartenders της γενιάς του.

Μάλιστα η τελευταία συνεργασία του με τον Jamie Oliver τον καθιστά ως επίσημο mixologist του κορυφαίου βρετανού chef!
http://www.jamieoliver.com/newsandblogs/blogs/behind-bar-simone-caporale

Ο Simone έρχεται στην Ελλάδα σαν guest κριτής του τελικού του Skinos Mediterranean Cocktails Challenge σε ένα event που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουνίου στο 360 Cocktail Bar, αποτελεί την κορύφωση του διαγωνισμού, αφού έχουν προηγηθεί ημιτελικοί σε όλη την Ελλάδα καθώς και σε Κύπρο, Λίβανο, Τουρκία και Η.Π.Α. Κατά τη διάρκεια της μοναδικής αυτής βραδιάς ο Simone θα μοιραστεί μαζί μας τη δική του έμπνευση για το Skinos καθώς και τις γεύσεις και τα αρώματα της Μεσογείου.

Το κοκτέιλ που θα αναδειχθεί πρώτο στο διαγωνισμό Mediterranean Cocktails Challenge 2014 θα ταξιδέψει τον Ιούλιο στη Νέα Ορλεάνη και θα συμμετέχει στο κορυφαίο γεγονός bar mixology στον κόσμο, στο Tales of the Cocktail®.
Ήδη Skinos κοκτέιλς βρίσκονται στις λίστες των πιο γνωστών bars σε Ευρώπη και ΗΠΑ, ενώ το The Med (Skinos, βασιλικός, λεμόνι) επιλέχθηκε ως ένα από τα 8 signature cocktails στο Manhattan Cocktail Classic, το μεγαλύτερο bartending γεγονός της Νέας Υόρκης.
Μερικά λόγια για το Skinos Mastiha Spirit
O Skinos Mastiha Spirit είναι το μεγαλύτερο Ελληνικό λικέρ σε πωλήσεις στην Ελλάδα και το πρώτο σε εξαγωγές σε πάνω από 15 χώρες.
Το 2011 και 2013 τιμήθηκε με το χρυσό και ασημένιο μετάλλιο στον μεγαλύτερο διαγωνισμό γευσιγνωσίας αλκοολούχων ποτών, το San Francisco World Spirits Competition.
• Το όνομά του Skinos προέρχεται από τα βάθη της ιστορίας και το οφείλει στον Ηρόδοτο, αφού έτσι ονόμασε πρώτος την μαστίχα (σκίνος).
• Η συσκευασία του, λιτή στην γραμμή και στον σχεδιασμό της εκφράζει την Μεσογειακή καταγωγή του αλλά και το μοντέρνο χαρακτήρα του.
• Ο Skinos Mastiha Spirit είναι το μοναδικό ποτό μαστίχας που παράγεται από απόσταξη μαστίχας χωρίς προσθήκη αρωμάτων (essence) ή μαστιχέλαιου.
Μια "γεύση" από τον περσινό διαγωνισμό:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved